TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP Uşak Belediye Başkan adayı Sezer Ateş kimdir?

Sezer Ateş, 2024 yerel seçimlerde oy kullanacak vatandaşların ilgi odağı haline geldi. MHP'nin Uşak Belediye Başkan adayı Sezer Ateş'in geçmişi ve kariyeri merak konusu oldu. Peki, Sezer Ateş kimdir? MHP Uşak Belediye Başkan adayı Sezer Ateş, kaç yaşında ve hangi görevlerde bulundu?

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2024 16:27
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2024 16:27
Kaynak: HABER MERKEZİ
MHP Uşak Belediye Başkan adayı Sezer Ateş kimdir?

Geçtiğimiz AK Parti milletvekilliği için aday adayı olan Sezer Ateş, şimdi ise MHP çatısı altında belediye başkanlığı için adaylık sürecine adım atıyor. Milliyetçi Hareket Partisi, toplamda 55 adayının ismini daha kamuoyuna duyurdu, Bu isimler arasında MHP Uşak Belediye Başkan adayı Sezer Ateş de bulunuyor. Peki, MHP Uşak Belediye Başkan adayı Sezer Ateş kimdir?

SEZER ATEŞ KİMDİR?

31 Mart 2024 yerel seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından Uşak Belediye Başkan adayı olarak gösterilen isim, Sezer Ateş olarak açıklandı.

Sezer Ateş, özellikle Uşak merkez ve çeşitli ilçelerde inşaat sektöründe faaliyet gösteren bir iş insanıdır. Ateş, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim İşletme Bölümü'nde aldığı eğitimle donanımlı bir geçmişe sahiptir.

Bölgedeki çeşitli projeleri ile tanınan Sezer Ateş hem iş dünyasında hem de siyaset sahnesinde aktif bir rol oynayan bir isimdir.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.