TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye’yi 3 taraftan kuşattılar! Eylül ayında savaş var

Eylül ayı için geri sayım başladı. Türkiye’ye gelmekte olan üç büyük karşılaşacak, bakalım hangisi galip gelecek. İşte büyük savaşın detayları…

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2023 08:03
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
Türkiye’yi 3 taraftan kuşattılar! Eylül ayında savaş var

Tüm dünya gibi Türkiye’de bir süredir sıcak havaların esiri oldu. Önce Eyyam-ı Bahur sıcakları kavurucu etkisini gösterdi. Ardından vatandaşlar rahat bir nefes almayı beklerken Ağustos ayı, Basra sıcakları ile Türkiye’yi yeni bir sıcak hava dalgasının etkisi altına soktu. Havaların ne zaman serinleyeceğini merakla bekleyen insanlar, sıcak hava dalgalarının ülkeyi ne zaman terk edeceğini araştırmaya koyuldu. Eylül ayının gelmesiyle havaların bir nebze olsun serinleyeceğini uman kişilere, kötü haber geldi.

Eylül ayı sonunda yaşanacak üç büyüklerin kavgasından söz eden Hava Forum, Türkiye’nin 3 taraftan kuşatıldığını ifade ederek Eylül ayının sonuna dikkat çekti. Hava Forum’un yaptığı paylaşıma göre, Eylül ayında üç büyükler karşılaşacak ve bu çarpışma sıcaklıkların gidişatını belirleyecek. İşte detaylar…

hava durumu

EYLÜL AYINDA ÜÇ BÜYÜKLERİN SAVAŞI VAR

Yaptığı güncel hava durumu tahminleri ile bilinen Hava Forum, “ay sonunda kavga çıkacak” ifadelerini kullanarak Eylül ayının sonunu işaret etti. Balkanlar ile birlikte Afrika+ Basra arasında ay sonunda büyük kavga çıkacağını ifade eden Hava Forum, üçünün de Türkiye'yi ziyaret etmek istemesi nedeniyle kavga çıkacağına dair açıklamalarda bulundu.

Eğer Balkanlar savaştan galip çıkamazsa kalıcı serinlik olmayacağını ifade eden Hava Forum, Eylül ayının ilk haftasında sıcak günlerin yaşanacağını ifade ederek, “Umarız Balkanlar kazanır” ifadeleri ile açıklamalarına son verdi. Eylül ayının ilk haftasında görülebilecek hava durumu tahminlerini paylaşan Hava Forum’un paylaşımı şu şekilde:

“Balkanlar ile Afrika+Basra arasında ay sonu için kavga çıktı. Kavganın sebebi üçünün de Türkiye'yi ziyaret etmek istemesi... Balkanlar savaştan galip çıkamazsa kalıcı serinlik olmayacak, Eylül ilk haftası bile sıcak günler yaşayacağız. Umarız Balkanlar kazanır, takipteyiz…”

“SICAK HAVA AFRİKA’DAN YOLA ÇIKTI”

Hava Forum’un 27 Ağustos tarihli paylaşımına göre, Afrika sıcakları ülkemize giriş yapmak üzere yola çıktı. Rüzgarın durma noktasına geleceğini ifade eden Hava Forum, 29 – 31 Ağustos arasının bunaltıcı olacağını ifade etti. Hava Forum’un konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde:

“Afrika'dan sıcak hava yola çıktı, bize doğru geliyor. Tahminlere göre 29-31 Ağustos arası hava bunaltıcı olacak. İstanbul'da 30 Ağustos Çarşamba rüzgar durma noktasına gelecek. Sıcaklık gölgede 34-36 dereceye ulaşacak. Hissedilen değerler ise maalesef 40 derecelere ulaşacak...”

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: İZMİR'DE HAFTALIK HAVA DURUMU - 28 AĞUSTOS / 1 EYLÜL 2023

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.