TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İlkokul öğrencisi hayatını kaybetti

Tekirdağ Kapaklı ilçesinde yaşanan trafik kazası sonrası ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan minik Melih, günlük yaşam mücadelesini kaybetti  

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2023 12:00
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: İHA
İlkokul öğrencisi hayatını kaybetti

Tekirdağ Kapaklı’da okula giderken bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan ve 20 gündür yaşam mücadelesi veren ilkokul birinci sınıf öğrencisi Melih Topal, tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.

Bugün defnedilecek

Melih Topal’ın cenazesi, 10 Ekim 2023 Salı günü ikindi namazını müteakip Mevlana Cami’nde kılınacak olan cenaze namazının ardından Kapaklı Yeni Şehir Mezarlığına defnedilecek.

Okula giderken ağır yaralanmıştı

21 Eylül Perşembe günü Kapaklı Cumhuriyet Mahallesi Mithatpaşa Caddesi üzerinde meydana gelen kazadan 25 yaşındaki U.U. yönetimindeki 34 BMZ 919 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun karşısına geçmek isteyen ilkokul birinci sınıf öğrencisi Melih T.’ye çarpmıştı. Yaşanan kazada ağır yaralanan Melih T., ambulans ile Kapaklı Devlet Hastanesi’ne kaldırılmış ardından sağlık durumunun ciddi olması sebebi ile Çorlu Devlet Hastanesi'ne sevk edilmişti. Daha sonra İstanbul’da bir hastaneye sevke dilen Melih topal, 20 günlük yaşam mücadelesini kaybederek hayata veda etti.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR - Tekirdağ’da kaza anı kameraya böyle yansıdı

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.