TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Tekirdağ Belediye Başkan adayı Cüneyt Yüksel kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan 48 isim arasında yer alan AK Parti Tekirdağ Belediye Başkan adayı Cüneyt Yüksel kimdir? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2024 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2024 15:13
Kaynak: HABER MERKEZİ
AK Parti Tekirdağ Belediye Başkan adayı Cüneyt Yüksel kimdir?

Türkiye siyasi gündemi son günlerde yoğun olarak yerel seçimlere ilişkin unsurlar içeriyor. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi planlanan Türkiye yerel seçimlerine 3 aydan az bir zaman kalmış olması, adaylar ile ilgili bilgilerin merak edilmesine neden oluyor. Siyasi partilerin açıklamaya başladığı listelere 18 Ocak 2024 tarihinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) adayları da eklendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan 48 isimden biri de Cüneyt Yüksel oldu. AK Parti Tekirdağ Belediye Başkan adayı Cüneyt Yüksel kimdir? Birlikte inceleyelim.

Cüneyt Yüksel kimdir?

Cüneyt Yüksel, 1977 yılında Tekirdağ’ın Süleymanpaşa isimli ilçesine bağlı olan Çanakçı Köyü’nde dünyaya geldi. Üniversite eğitimi almak için Eskişehir’e giden Cüneyt Yüksel, burada Anadolu Üniversitesi’ni kazandı. Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve İşletme Bölümü’nden mezun olan Cüneyt Yüksel, doğduğu köyün bağlı olduğu Süleymanpaşa ilçesinde iş hayatını sürdürüyor. Cüneyt Yüksel, inşaat sektöründe çalışmalarını yürüten bir şirketin sahibidir.

Cüneyt Yüksel hangi parti ile siyasi hayatına başladı?

Cüneyt Yüksel, siyasi hayatına Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) çatısı altında başladı. AK Parti içerisinde çeşitli sorumluluklar alan Cüneyt Yüksel; Okul Sorumlusu, İlçe Başkan Yardımcısı, İl Başkan Yardımcısı, İçle Başkanı ve Belediye Başkan Aday adaylığı süreçlerini AK Parti bünyesinde geçirdi.

Cüneyt Yüksel aday mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 18 Ocak 2024 tarihinde açıkladığı aday listesinde Cüneyt Yüksel, AK Parti Tekirdap Belediye Başkan adayı olarak belirlendi.

Cüneyt Yüksel evli mi?

Cüneyt Yüksel evli ve 3 çocuk babasıdır.

Cüneyt Yüksel Twitter (X) hesabının adı ne?

Cüneyt Yüksel, “CuneyttYuksell”, kullanıcı adı Twitter (X) hesabını kullanıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.