TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ufuk Sarıca: Kazanmayı hak ettik

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Pınar Karşıyaka, Play-In turundaki ilk maçında misafir ettiği Rio Breogan’ı 89-85'lik skorla mağlup etti ve seride 1-0 öne geçti. Maçın ardından Ufuk Sarıca açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 04.01.2024 10:38
Haber Güncellenme Tarihi: 04.01.2024 10:38
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Ufuk Sarıca: Kazanmayı hak ettik

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Pınar Karşıyaka, play-in turu ilk maçında Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonunda İspanya temsilcisi Rio Breogan takımını konuk etti. Pınar Karşıyaka maçın başından sonuna kadar skor üstünlüğünü elinde tutarak rakibini 89-85'lik skorla mağlup etti. Errick McCollum 25 sayı ile maçın en değerli oyuncusu seçildi.  Vernon Carey 16 sayı, Hilliard ise 15 sayı ile mücadele etti.

Kaf-Kaf, seride 1-0 öne geçerek avantajı kaptı. Karşıyaka, seride deplasmanda oynayacağı maçı kazanırsa bir üst tura çıkacak. Yeşil kırmızılılar bu hafta Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde ise Manisa BBSK ile karşılaşacak. Rio Breogan maçının ardından Pınar Karşıyaka'nın baş antrenörü Ufuk Sarıca açıklamalarda bulundu.

Pınar Karşıyaka'nın baş antrenörü Ufuk Sarıca şu açıklamalarda bulundu:

“İyi bir maç oynadık. Rakibimiz zorluydu ama onlara karşı harika bir iş çıkardık. Breogan çok fiziksel bir takım, maç boyunca temaslı oynamaya çalıştılar. Rakibimizin fiziksel oyununa karşı iyi mücadele ettik, süre alan her oyuncumuz çok iyi mücadele etti. Bence kazanmayı hak ettik. Zaman zaman hatalarımız oldu ama bunlar basketbolu güzel yapan hadiseler. Yine de henüz hiçbir şey bitmedi, önümüzde en az bir maç daha var. O maçta da elimizden gelenin en iyisini yapıp seriyi bitirmeye çalışacağız.”

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.