TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türk Telekom Avrupa Kupası finalinde 2. oldu

Türk Telekom tarihindeki ilk Avrupa Kupası finalinde deplasmanda Gran Canaria'ya 71-67 yenilerek Avrupa 2. oldu

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2023 08:25
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Türk Telekom Avrupa Kupası finalinde 2. oldu

HÜSEYİN DEMİR

Tony Taylor'ın etkili oynamadığı mücadelede Telekom'da kenardan gelen kaptan Mehmet Yağmur takımına önemli katkı verdi. Gran Canaria bu sonucun ardından Euroleague'e katılma hakkı kazandı. Türk Telekom ise önümüzdeki sezon için Euroleague'e katılmak için mücadele edecek.

BOĞALAR MAÇA İYİ BAŞLADI

Gran Canaria maça hızlı ve tempolu başladı. İspanyol temsilcisi üst üste üçlüklerle skor üstünlüğünü ele geçirdi. Telekom savunmada dirençli oynayıp farkı eritmeye çalıştı. Gran Canaria ilk çeyrekte 5 isabetli üçlüğüyle skoru 29-23 önde bitirdi.

GRAN CANARIA FARKI AÇTI

İkinci çeyrekte Türk Telekom skor üretmekte zorlanırken ilk 7 dakikada hücumdan boş döndü. Türk Telekom hücum organizasyonunda boş poziyonları kullanamadı. İspanyol temsilcisi farkı 20'ye çekti. Türk Telekom soyunma odasına 50-33 geride gitti.

ERDEM CAN'IN ÖĞRENCİLERİ PES ETMEDİ

Erdem Can'ın öğrencileri üçüncü çeyreğe harika başlangıç yaparak kendi takım karakterine dönmeye başladı. Hem hücumda hem de savunmada cesur oynayan Türk Telekom skorer oyunuyla moral buldu. Üçüncü periyotta 22-11'lik çeyrek sonucu ile farkı 6 sayıya düştü. Final periyoduna 61-55 Gran Canaria üstünlüğü ile gidildi. Final periyodunda Telekom maçın son bölümüne kadar mücadele etse de Gran Canaria yeniden üstünlüğünü sağladı. Mücadeleyi 67-71 mağlup tamamlayan Türk Telekom, Eurocup'ı ikinci olarak bitirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.