TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Türk telekom

Türk telekom haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Türk telekom haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Dijital Kurye ve Türk Telekom'dan iş birliği Haber

Dijital Kurye ve Türk Telekom'dan iş birliği

Müşterilerin mesafeli dijital abonelik başvurularındaki kimlik doğrulama hizmetlerini müşterilerinin kapısına getiren Dijital Kurye Platformu, telekomünikasyon sektörünün önde gelen şirketlerinden Türk Telekom ile güçlerini birleştirdi. Platform, yapılan iş birliği uyarınca bundan böyle Türkiye’nin 81 ilinde, Türk Telekom müşterilerinin yeni tesis ve numara taşıma başvurularının tamamlanması noktasında teslimat ve kimlik doğrulama desteği sağlayacak. Dijital Kurye CEO'su Oral Başer, yapılan iş birliğiyle Türk Telekom müşterilerinin mesafeli başvurularında dilerlerse Dijital Kurye hizmetinden faydalanma talebinde bulunabileceklerini söyledi. Başer, “Türk Telekom üzerinden gelen talep, iş emirleri entegrasyonu aracılığıyla Dijital Kurye’ye ulaşıyor. Daha sonra kuryelerimiz talebi yapan kişinin kapısına giderek Türk Telekom adına başvuru sahibinin kimliğini doğruluyor, ardından da gerekli evrak işlerini ve teslimatı sağlıyor” diye konuştu. Platform, sözleşme taşımacılığı hizmeti kapsamında, imzalatılmak istenen belgelerin, dijital olarak doğrulanan kişilerle uzaktan ya da kapıda imzalatılmasını, imza süreci tamamlandığında da belgenin hem gönderici hem de imzacı ile paylaşılmasını sağlıyor. Bugün telekomünikasyon, bankacılık, finans, enerji sektöründe önde gelen pek çok firmaya dijital evrak yönetimi ile mesafeli dijital başvuru süreç yönetimi alanlarında güvenli ve hızlı hizmet sunduklarını hatırlatan Başer, söz konusu iş birliğinin hayata geçirilmesiyle birlikte operatör müşterilerinin mesafeli dijital başvurularının üç ila dört dakika içerisinde tamamlandığını vurguladı. BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR- Dünyanın en pahalı arabası hangisi? İşte Dünya’nın en pahalı 10 arabası!

Pınar Karşıyaka, Telekom’un fişini çekti Haber

Pınar Karşıyaka, Telekom’un fişini çekti

HÜSEYİN DEMİR  Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonunda oynanan yarı final serisinde Pınar Karşıyaka Türk Telekom’u 94-90 yenerek sekiz yıl aradan sonra finale çıktı. Normal sezonu lider olarak tamamlayan Türk Telekom bu sonuçla elendi. Nefesleri kesen yarı final mücadelesinde maçın en değerli oyuncusu 21 sayıyla Angel Delgado oldu.  TELEKOM İYİ BAŞLADI  Pınar Karşıyaka; Kenan, Jaylon Brown, Delgado, Angola, Vitto Brown beşiyle sahaya çıktı. Türk Telekom; Taylor, Erkan Yılmaz, Bouteılle, Grant, Semih beşiyle başladı. Maçın ilk sayısı Kenan Sipahi’den gelirken cevabı hemen Semih Erden verdi. Telekom, Taylor ve Grant ile (12-6) öne geçti. Türk Telekom maça hızlı ve tempolu başlarken Karşıyaka’da McCollum ve Angola devreye girdi. Kaf-Kaf, yayın gerisinden ilk çeyrekte isabet bulamadı. Telekom’da ilk çeyrek Grant 9 sayıyla damga vurdu.  KAF-KAF ÖNE GEÇTİ  İkinci çeyrek Erkan Yılmaz’ın üçlüğüyle başladı (17-29). Pınar Karşıyaka Kenan Sipahi ve Errick McCollum’un üst üste üçlükleriyle farkı kapattı. Errick McCollum sazı eline aldı isabetli üçlüğüyle farkı 6’ya indirdi (28-34). Ankara ekibi farkı çift hanelerde tutmaya çalışırken yeşil kırmızılılar oyun disiplininden kopmadı. Thomas Akyazılı ve Brain Angola’nın kritik üçlükleriyle Kaf-Kaf geri döndü (37-40). Angel Delgado boyalı alandan skor üreterek takımına katkı verdi. Hücumda tempo ve ritim bulan Karşıyaka Delgado’nun çember altı bitirişiyle 43-42 öne geçti. Jones ilk yarıda 14 sayıyla ön plana çıktı. Vitto Brown ilk sayısını yayın gerisinden attı. Pınar Karşıyaka soyunma odasına 50-47’lik skorla önde gitti. Delgado ilk yarı 11 sayı, 4 ribaund ile oynadı. Tyrıque Jones 14 sayı, 7 ribaund ile takımına katkı verdi.  MCCOLLUM SAHNEDE  İkinci yarının ilk sayısını Grant faul çizgisinden attı. Üçüncü çeyrekte Delgado hücumda katkı vermeye devam etti. McCollum ve Thomas Akyazılı ile Kaf-Kaf skoru 62-55 yaptı. Üçüncü çeyrekte her iki takımda savunmada sert ve agresif oynamaya başladı. Bouteılle ve Erkan Yılmaz’ın üçlükleriyle Telekom 69-70 öne geçti. Kenan Sipahi sağ forvetten attığı üçlükle takımını 72-70 öne geçirdi. Kaf-Kaf final periyoduna 75-72’lik skorla önde girdi. MAÇIN KAHRAMANI: DELGADO Final periyoduna Sestına’nın üçlüğüyle başladı. Pınar Karşıyaka hücumda topu iyi çevirdi ve Jaylon Brown sol dipten cezalandırdı (78-78). Son çeyrekte oyunun heyecanı ve adrenali artarken Ankara ekibinde Taylor takımının skor yükünü taşıdı. Oyunun üstünlüğü sürekli el değiştirdi. Pota altında Jones-Delgado eşleşmesinde büyük mücadele yaşandı. Maçın bitimine son 2dk. kala kıran kırana mücadeleyle geçti. Errick McCollum çok kritik yerde şut atarak skoru 93-90 yaptı ve Erdem Can molayı aldı. Maçın son anlarında hata yapmayan Pınar Karşıyaka, Türk Telekom’u 94-90 yenerek finale çıktı    

Pınar Karşıyaka saha avantajını kaptı Haber

Pınar Karşıyaka saha avantajını kaptı

HÜSEYİN DEMİR  Ankara Spor Salonu’nda nefesleri kesen mücadelede Pınar Karşıyaka maçın başından sonuna kadar oyunun üstünlüğünü elinde tuttu. Türk Telekom son çeyrekte geri dönse de İzmir ekibi deplasmandan 92-81'lik skorla galibiyetle ayrıldı. Pınar Karşıyaka seriyi 1-1'e getirdi ve saha avantajını ele geçirdi. Türk Telekom-Pınar Karşıyaka serisinde 3’üncü maç, 8 Haziran Perşembe günü saat 20.00’de Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda oynanacak.  DELGADO 25 SAYI, 7 RİBAUND  Türk Telekom’da Jerian Grant 26 sayı, 7 asist ile mücadele etti. Tony Taylor 21 sayı, 5 ribaundla takımına katkı verdi. Axel Bouteille 11 sayı, 3 ribaund, Tyrique Jones 8 sayı, 8 ribaund ile oynadı. Pınar Karşıyaka’da Angel Delgado 25 sayı, 7 ribaund, 3 asistlik performansıyla maça damga vurdu. Vitto Brown 16 sayı, 6 ribaund, 4 asist ile galibiyette önemli rol oynadı. Braian Angola 18 sayı, 5 ribaund, 4 asistle takımına katkı verdi. Errick McCollum 12 sayı, 4 ribaund, 4 asist ile mücadele etti.  UFUK SARICA: EKİBİMİ KUTLUYORUM  Ufuk Sarıca maçtan sonra şu açıklamalarda bulundu: "Maçtan önce de söylemiştim. Kazanırsak da bir şey değişmeyecek, kazanılması gereken iki maç daha var. Bence üçte biten serilerin en önemli maçı, 3. maçtır. 2-0 mağlup olsanız da, önde olsanız da kazanmak zorundasınız. 1-1 gidersek de öyle. Dolayısıyla iki gün sonra oynanacak maça dinlenip, konsantre olup çıkmaya çalışacağız. Bütün ekibimi kutluyorum. Türk Telekom da iyi oynadı, onları da kutluyorum ama sanırım özellikle son çeyrek biz daha canlıydık, iyiydik."

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.