TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türk futbolunun parlayan yıldızlarından İrfan Can Eğribayat kimdir, İrfan Can Eğribayat ne kadar maaş alıyor?

Fenerbahçe'nin önemli oyuncularından İrfan Can Eğribayat, futbol kariyeriyle olduğu kadar kişiliğiyle de dikkat çeken bir isimdir. Peki, İrfan Can Eğribayat kimdir ve İrfan Can Eğribayat ne kadar maaş alıyor ? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2024 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2024 15:57
Kaynak: HABER MERKEZİ
Türk futbolunun parlayan yıldızlarından İrfan Can Eğribayat kimdir, İrfan Can Eğribayat ne kadar maaş alıyor?

Başarılı bir futbolcu olan İrfan Can Eğribayat, Türk futbolunun parlayan yıldızlarından biridir. Genç yaşta gösterdiği yetenek ve performansıyla dikkatleri üzerine çeken Eğribayat, futbol kariyerine başladığı ilk günden itibaren adından sıkça söz ettirmiştir. Peki, İrfan Can Eğribayat kimdir ve İrfan Can Eğribayat ne kadar maaş alıyor? Detaylar haberimizin devamında…

İrfan Can Eğribayat kimdir?

İrfan Can Eğribayat, 30 Haziran 1998 tarihinde Adana'da doğdu. Kaleci pozisyonunda görev alan Türk futbolcu, Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'de forma giymektedir.

İrfan Can Eğribayat, futbolculuk kariyerine 2007 yılında Adanaspor altyapısında başladı. Kulübüyle 2014 yılında profesyonel sözleşme imzalayarak A takıma yükseldi. İlk resmi maç deneyimini 16 Mayıs 2015'te Elazığspor karşısında yaşadı. İki sezon boyunca Adanaspor formasıyla ikişer lig maçına çıktı ve 2015-16 sezonunda 1. Lig şampiyonluğu yaşadı.

2014 Montaigu Turnuvası'nda Türkiye 16 yaş altı milli takımı kadrosuna çağrılan Eğribayat, Portekiz ve Fransa maçlarında görev aldı. UEFA Gelişim Turnuvası'nda da yer aldı ve milli formayı başarıyla temsil etti. 16 yaş altı, 17 yaş altı ve 18 yaş altı milli takımlarda toplamda 13 kez forma giydi.

5 Eylül 2020'de Göztepe'ye transfer olan Eğribayat, ilk maçına 12 Eylül 2020'de Denizlispor karşısında çıktı. Daha sonra Fenerbahçe'ye 3 Ağustos 2022'de transfer oldu ve Türkiye Kupası'ndaki İstanbulspor maçıyla ilk kez sarı lacivertli formayı giydi. Süper Lig'deki ilk maçına ise 15 Nisan 2023'te MKE Ankaragücü karşısında çıktı.

Fenerbahçe, 15 Haziran 2023'te İrfan Can Eğribayat ile 2027 yılına kadar olan sözleşmesini açıkladı.

İrfan Can Eğribayat ne kadar maaş alıyor?

İrfan Can Eğribayat, 25 yaşında ve Fenerbahçe'den yıllık maksimum 15 milyon TL kazanıyor, bu da bugünkü kurla yaklaşık 1.7 milyon Euro'ya denk geliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.