TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fenerbahçe'de forma giyen Brezilyalı futbolcu Luan Peres kimdir? Luan Peres ne kadar maaş alıyor?

Fenerbahçe'de forma giyen Luan Peres kimdir, kaç yaşında, nereli? gibi soruların yanıtlarını aramaya başladı. Peki, Luan Peres kimdir ve Luan Peres ne kadar maaş alıyor? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2024 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2024 15:43
Kaynak: HABER MERKEZİ
Fenerbahçe'de forma giyen Brezilyalı futbolcu Luan Peres kimdir? Luan Peres ne kadar maaş alıyor?

Fenerbahçe forması altında ter döken Luan Peres hakkında merak edilen sorular artıyor. Taraftarlar, Brezilyalı futbolcu Luan Peres'in kim olduğunu, kaç yaşında olduğunu ve ne kadar maaş aldığını araştırıyor. Peki, Luan Peres kimdir ve Luan Peres ne kadar maaş alıyor? İşte detaylar…

Luan Peres kimdir?

Luan Peres Petroni, 19 Temmuz 1994'te doğmuş bir Brezilyalı futbolcudur. Şu anda Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'de forma giymektedir.

São Paulo doğumlu Luan Peres, kariyerine Portuguesa'da başladı ve Temmuz 2013'te Rogério'nun yedeği olarak ana kadroya yükseldi. Sonraki yıllarda A takım ile genç takım arasında geçiş yaptı ve kulüp 2014 Serie B'deki son maçlarında yedek kulübesine seçilse de, takım küme düşünce kullanılmayan bir yedek olarak kaldı.

2015 Campeonato Paulista'nın 28 kişilik kadrosuna dahil edildikten sonra, Luan Peres profesyonel olarak ilk maçına 8 Nisan'da deplasmanda São Paulo'ya karşı çıktı. 24 Ağustos'ta, kulübün Série C kampanyası sırasında düzenli olarak forma giymeye başladı ve Temmuz 2018'e kadar yeni bir sözleşme imzaladı.

Luan Peres, üst düzeydeki ilk golünü 16 Şubat 2016'da Velo Clube'yi 2-1 yendikleri Campeonato Paulista Série A2'de attı. Ancak Haziran ayında, ödenmeyen maaşlar nedeniyle Portuguesa ile olan sözleşmesini feshetti.

Santa Cruz / Red Bull Brasil: 21 Haziran 2016'da Luan Peres, Série A kulübü Santa Cruz ile kısa vadeli bir anlaşma imzaladı. İlk maçına, 31 Temmuz'da Atletico Mineiro'ya karşı oynanan maçtan sonra çıktı. Luan Peres, Santa Cruz'un küme düşmesine rağmen 14 maça (13'ünde ilk 11'de) çıkarak katkıda bulundu. 2017 Campeonato Paulista öncesi, kulübü küme düşmekten kıl payı kurtulduğu için, düzenli olarak forma giyerek Red Bull Brasil'e imza attı.

Ponte Preta:  Luan Peres, 10 Mayıs 2017'de Ituano'da açıklandı, ancak iki gün sonra Ponte Preta'ya kiralık olarak katıldı. Başlangıçta Marllon ve Rodrigo'nun yedeği olan Peres, takip eden yıl kulüpte kaldı ve sonunda ilk tercih haline geldi.

Fluminense: Luan Peres, 20 Nisan 2018'de Fluminense ile bir yıllık sözleşme yapmayı kabul etti. Teknik direktör Abel Braga yönetiminde hızlı bir başlangıç yaptı, ancak bir Belçika kulübünün teklifini kabul ettikten sonra, 20 Haziran'da kulüple olan sözleşmesini feshetti.

Club Brugge: 1 Temmuz 2018'de Pro League A ekibi Club Brugge, Ituano ile anlaşarak Luan Peres'in kulüple dört yıllık sözleşme imzaladı. Yurtdışındaki ilk maçına, 5 Ağustos'ta deplasmanda Royal Excel Mouscron'u 1-0 mağlup ederek çıktı. Luan Peres, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçına 11 Aralık 2018'de Atletico Madrid karşısında çıktı.

Santos: Luan Peres, 3 Ağustos 2019'da Santos ile Aralık 2020'ye kadar olan sözleşmeyi kabul ettikten sonra ülkesine döndü. Kulüpteki ilk maçına 14 Eylül'de deplasmanda Flamengo'ya karşı oynadığı maçta çıktı. Başlangıçta Gustavo Henrique ve Lucas Veríssimo'nun yedeği olan Peres, eski Flamengo'ya transfer olduktan sonra düzenli olarak forma giymeye başladı. 29 Aralık 2020'de kiralık olarak 2020 Copa Libertadores'in sonuna kadar uzatıldı; ayrıca, takımı turnuvanın finaline ulaşırsa, zorunlu bir satın alma maddesi ekledi. Luan Peres'in Peixe ile dört yıllık kalıcı sözleşmesi 12 Şubat 2021'de imzalandı.

Marsilya: Luan Peres, 14 Temmuz 2021'de Fransa Ligue 1 ekiplerinden Marsilya ile dört yıllık sözleşme imzaladı. Sezon boyunca 43 maçta forma giydi ve sahada %69,11'lik bir oranla yer aldı.

Luan Peres ne kadar maaş alıyor?

Peres'in oynadığı karşılaşmaların üç katından daha fazlasında forma giyememesine rağmen, maaşı bonuslar hariç 1.3 milyon euro olarak belirlendi. İki sezon boyunca toplamda 2.6 milyon euro net maaş alıyor, bu da maç başına 113 bin euro'dan fazla para demek oluyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.