TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trabzonspor - Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta? Trabzonspor - Gaziantep FK maçı hangi kanalda?

Trabzonspor ve Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında karşı karşıya geliyor. Abdullah Avcı'nın yönetimindeki bordo-mavililer, son 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Gaziantep FK ise Selçuk İnan yönetimindeki takım, ligdeki son maçını kazanarak düşme potasından bir puan uzaklaştı. Son haftalara girilirken, düşme tehlikesi yaşamak istemeyen Gaziantep FK, Trabzonspor deplasmanından puan veya puanlarla ayrılmak istiyor. Peki, Trabzonspor - Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta? Trabzonspor - Gaziantep FK maçı hangi kanalda?

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2024 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2024 12:05
Kaynak: HABER MERKEZİ
Trabzonspor - Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta? Trabzonspor - Gaziantep FK maçı hangi kanalda?

Süper Lig'de heyecan, Trabzonspor ile Gaziantep FK arasındaki mücadeleyle devam ediyor. Trabzonspor'da en golcü isimler Onuachu, Enis Bardhi ve Nicolas Pepe öne çıkıyor. Avrupa kupalarında yer almak isteyen Trabzonspor, kalan haftalarda tüm maçlarını kazanarak üçüncü sırayı hedefliyor. Gaziantep FK cephesinde ise gözler Denis Dragus ve Alexandru Maxim gibi oyuncuların performansına çevrildi. Trabzonspor, geçen 33 haftada 17 galibiyet, 4 beraberlik ve 12 mağlubiyet elde etti. Peki, Trabzonspor - Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, müsabakanın detayları...

TRABZONSPOR - GAZİANTEP FK MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Trabzonspor - Gaziantep FK karşılaşmasının hakemleri belirlendi. Maç, Trabzonspor'un aldığı ceza nedeniyle seyircisiz oynanacak.

28 Nisan Pazar günü saat 19:00'da başlayacak olan mücadeleyi Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Yardımcılıklarını ise Aleks Taşçıoğlu ve İbrahim Bozbey yapacak.

TRABZONSPOR - GAZİANTEP FK MAÇI HANGİ KANALDA?

Trabzonspor - Gaziantep müsabakası, beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.