TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yargı'da büyük finale son 5! Mercan’a kardeş mi geliyor? Yargı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, bu bölümde neler olacak?

Kanal D'de yayınlanan dram türündeki Yargı dizisi, her hafta Pazar akşamı izleyicisiyle buluşuyor. Dizi tutkunları, son bölümün ardından merakla yeni bölüm fragmanını bekliyor. Peki, Yargı bölümde neler olacak? İşte, Yargı'nın 91. Bölüm fragmanı...

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2024 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2024 11:44
Kaynak: HABER MERKEZİ
Yargı'da büyük finale son 5! Mercan’a kardeş mi geliyor? Yargı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, bu bölümde neler olacak?

Yargı dizisi, son bölümün ardından heyecanla beklenen yeni fragmanıyla gündeme geldi. Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat gibi başarılı oyuncuların yer aldığı yapımda son bölümde yaşanan heyecan dolu anların ardından yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyordu. Peki, Yargı'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yargı yeni bölümde neler olacak işte tüm detaylar…

YARGI

YARGI YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ilgaz hastane önünde ölümlü kazanın sıcağı sıcağına tam da göbeğine düşmüştür. Ceylin ise kendisini okul davasında bir kargaşanın içerisinde bulmuştur; çocuklar tek tek hastaneye taşınmaktadır.  Her ikisini de adımlarını büyük bilinmezliklere attıkları olaylar beklemektedir. Bir yandan da evlilik yıl dönümleri gelmiş çatmıştır.

YARGI

Ilgaz ve Eren birlikte baktıkları yeni davada somut bir delil peşindedir. Fakat bir türlü gerçeğe ulaşamamaları, “faili meçhul” olarak kapanmak üzere olan bir dosyayı onlara işaret etmektedir. Ceylin tüm olay yüküne rağmen bir yandan da Çınar’a tutuksuz yargılama almak için Yekta ile bir savunma biçimi bulmanın peşindedir.

YARGI

Yekta İclal’in de kabulüyle Bülent Kısmetov ile tehlikeli bir oyun içerisine girer. Gün sonunda Yekta’yı Bülent tarafından gelecek, beklemediği bir hamle şoke edecektir. Öte yandan şaşırtıcı bir yöntemle emniyete gelen ceset, Eren başta olmak üzere herkesi büyük bir şaşkınlığa uğratacaktır.

YARGI

Ceylin ve Ilgaz’ın baş başa geçirecekleri romantik vakit ilişkilerini daha da perçinlerken; Ilgaz’ı beş gün sonra rehin alacak düşman bir köşede kendi zamanını beklemektedir. Pusudaki bu tehlike hangi davalarından ve nasıl onlara bulaşacak meçhuldür.

YARGI YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kanal D'nin sevilen dizisi 'Yargı', büyük final için geri sayıma başladı ve izleyicileri pazar akşamları ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Dizinin son 5 bölümü kala, 28 Nisan Pazar akşamı yayınlanacak olan 91. bölümü için yeni bir tanıtım paylaşıldı.

YARGI YENİ BÖLÜM FRAGMANINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.