TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Korkutun başı dertte mi? Teşkilat yeni bölümde neler olacak?

Murat Yıldırım ve Aybüke Pusat gibi önemli isimlerin yer aldığı Teşkilat dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ve dikkat çekici hikayesiyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz Pazar günü izleyicilerle buluşan popüler dizinin 105. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Peki, Teşkilat'ın yeni bölümünde neler yaşanacak?

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2024 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2024 11:26
Kaynak: HABER MERKEZİ
Korkutun başı dertte mi? Teşkilat yeni bölümde neler olacak?

Teşkilat'ın 105. bölüm fragmanı, TRT1'de yayınlandı ve izleyicilerle buluştu. Yeni bölümde, karakterler arasındaki gerilim ve riskli görevlerle dolu heyecan doruk noktasına çıkıyor, bu da seyircileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say ve Yavuz Bingöl gibi isimler yer alıyor. Peki, Teşkilat dizisinin yeni bölümünde neler olacak

TEŞKİLAT DİZİSİ

TEŞKİLAT YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ömer artık Çetin’e karşı kartlarını açık oynar. Ama şirketin herhangi bir oyununa karşı da hazırlıklıdır. Bu süreçte duygusal olarak zorlanan Neslihan’ın da yanında olmaya çalışır.

TEŞKİLAT DİZİSİ

Ekip görevine odaklanmışken bir taraftan da Korkut’un durumunu çözmeye çalışırlar. Fakat bu yolun sonu da onları düşmanlarına götürecektir.

TEŞKİLAT DİZİSİ

Çetin’in ihanetinin ortaya çıkmasıyla her ne kadar Ömer’in haklılığı ispatlansa da, hem Ömer hem de ekibi için bu her şeyin başlangıcıdır.

TRT 1'de büyük ilgiyle takip edilen Teşkilat dizisinin yeni bölümü, 28 Nisan Pazar akşamı saat 20.00'de izleyicilerle buluşacak!

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.