TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Selim ve Kırlangıçlar Yiğit Efe’yi bulabilecek mi? Kod Adı Kırlangıç yeni bölümde neler olacak?

TRT1'in mahallede kurdukları gizli teknoloji üssünde kendi dronlarını tasarlayan gençlerin hikayesini anlatan Kod Adı Kırlangıç dizisi, 28 Nisan Pazar günü saat 17.15'te 20. bölümüyle izleyicilerle buluşacak. İşte Kod Adı Kırlangıç'ın yeni bölümünde yaşanacak gelişmeler...

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2024 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2024 11:12
Kaynak: HABER MERKEZİ
Selim ve Kırlangıçlar Yiğit Efe’yi bulabilecek mi? Kod Adı Kırlangıç yeni bölümde neler olacak?

TRT 1'in ilgiyle izlenen dizisi Kod Adı Kırlangıç, 28 Mart Pazar günü yeni bölümüyle ekranlara dönüyor. Dizinin 21. bölüm fragmanı da yayınlandı. Oyuncu kadrosunda Serkan Şenalp, Gizem Arıkan, Korhan Herduran, Mine Teber, Ayhan Taş, Zeynep Kankonde, Cemil Şahin ve Eray Kaman gibi isimler bulunuyor. Kod Adı Kırlangıç yeni bölümde neler olacak

kod adı kırlangıç

KOD ADI KIRLANGIÇ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Bilekliğin gizemli gücü ile ormanda kaybolan Yiğit Efe, karşısına çıkan bulmacayı çözmeye çalışır. Durumu anlamayan Kırlangıçlar Selim’in yardımıyla Yiğit Efe’nin yerini tespit etmeye uğraşırlar. Yiğit Efe’nin kaybolması sonucu Şirket’te harekete geçer. Aspar ve Aslanlar, Yiğit Efe’nin izini sürmeye başlarlar.

kod adı kırlangıç

Öte yandan Selim ve Kırlangıçların önüne engeller koyup, Yiğit Efe’ye onlardan önce ulaşmaya çalışırlar. Bu sırada Ayşe, Selim’in çocuklardan uzaklaşmasını isteyecektir.

kod adı kırlangıç

Yiğit Efe bilekliğin gizemli oyununu çözebilecek mi? Selim ve Kırlangıçlar Yiğit Efe’yi bulabilecek mi? Aspar ve Aslanların, Kırlangıçlara karşı engeli başarılı olabilecek mi? Hem Şirket’ten hem de çocuklardan uzaklaşan Selim yeni bir çıkış yolu bulabilecek mi?

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.