TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tatlı Bir An Mı Yaşanıyor Yoksa? Kirli Sepeti yeni bölümde neler olacak?

NOW TV'de izleyiciyle buluşan ve pazar günlerinin vazgeçilmezi haline gelen Kirli Sepeti, yeni bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Kirli Sepeti'nin 28. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde neler yaşanacak?

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2024 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2024 11:05
Kaynak: HABER MERKEZİ
Tatlı Bir An Mı Yaşanıyor Yoksa? Kirli Sepeti yeni bölümde neler olacak?

Dizide, Ayça Bingöl, Cansu Tosun ve Ceren Moray gibi başarılı oyuncular bulunmakta ve yeni bölümde izleyicilere dramatik ve sürükleyici bir hikaye sunuluyor. Yeni bölümde neler olacağı ise izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki, Kirli Sepeti yeni bölümde neler olacak?

kirli sepeti

KİRLİ SEPETİ NELER OLACAK?

Hayriye, et derdindeyken yanında kim var kim yok bakmadan paraları olduğunu söyleyiverirken, can derdinde olan Hayriye'nin yanında kim olduğu önemli değildir. Paranın kokusunu alan Aydan, Songül'ün başına İlkkan'ı kullanarak daha da büyük bir bela olur. Hayriye, çöpçatanlık peşinde koşarken, masum birinin canının yanmasına sebep olur, farkında bile değildir. Kırık kalpleri toparlamak ise yine Hayriye'nin işidir.

Medine ise abisinden beklenmedik bir darbe alır. Medine'yi iyi bir kocaya emanet etmek isteyen abi, herkesi aynı eve toplar. Songül, hangi birinin yardımına yetişeceğini şaşırırken bir de işinden olur. Ortalık iyice karışmışken, İlkkan ve Medine'nin aynı odada yaşadığı eve Aydan bir yıldırım gibi düşer. Peki, aynı çatı altında bu kadar çok sır ve yalan bu sefer kimin başını ağrıtacaktır?

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.