TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Teknik direktör Hikmet Karaman kimdir? Hikmet Karaman ne kadar maaş alıyor?

Teknik direktör Hikmet Karaman’ın hayatı ve teknik direktör kariyeri merak konusu oldu. Sizler için kendisine dair merak edilen tüm detayları derledik. Peki Hikmet Karaman kimdir ve ne kadar maaş alıyor? İşte tüm merak edilenler…

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2024 15:12
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2024 15:12
Kaynak: HABER MERKEZİ
Teknik direktör Hikmet Karaman kimdir? Hikmet Karaman ne kadar maaş alıyor?

Türk futbolunun deneyimli isimlerinden biri olan Hikmet Karaman, Kocaeli'de doğdu ve futbol tutkusunu genç yaşta keşfetti. Hem futbolcu olarak sahada hem de teknik direktör olarak kulüplerde önemli başarılar elde etti. Kariyerine Kocaelispor'da başlayan Karaman, yönetimindeki takımları başarıya taşımak için bilgi birikimini ve deneyimini en üst düzeyde kullandı. İstanbul Başakşehir gibi Türkiye'nin önde gelen kulüplerinde görev yapan Karaman, futbol dünyasında saygın bir konuma sahiptir. Hikmet Karaman kimdirHikmet Karaman ne kadar maaş alıyor? İşte Hikmet Karaman hakkında merak edilen detaylar...

hikmetkaraman

Hikmet Karaman kimdir?

Hikmet Karaman, 9 Mart 1960'ta Kocaeli'de doğan bir Türk teknik direktördür. Futbol kariyerine 1994-1997 yılları arasında Kocaelispor ve Galatasaray kulüplerinde profesyonel takım antrenörlüğü yaparak başladı. Ardından 1998 yılından itibaren çeşitli futbol takımlarında teknik sorumluluk görevlerini üstlendi ve halen Çaykur Rizespor futbol takımının teknik sorumluluğunu sürdürmektedir. Karaman, 2002-03 sezonunda Çaykur Rizespor'u, 2007-08 sezonunda ise Antalyaspor'u Süper Lig'e çıkarmayı başardı. Ayrıca, 2001-02 sezonunda Türkiye Kupası'nı kazanan Kocaelispor'un teknik direktörlüğünü yapmıştır.

Galatasaray'da, teknik direktör Reinhard Saftig'in yardımcı antrenörlüğünü üstlendikten sonra Erzurumspor, Kayserispor, Çaykur Rizespor, Adanaspor, Kocaelispor gibi çeşitli takımlarda teknik direktörlük yapmıştır.

2006-2007 sezonunda MKE Ankaragücü'nde teknik direktörlük yapan Karaman, 2007-2008 sezonunda Ankaraspor'un başına geçmiştir. 2010-2011 sezonunda Süper Lig'e yeni yükselen Manisaspor'da başarılı bir sezon geçirmiş ve dört büyüklerle oynanan karşılaşmaların birçoğunda galip gelmeyi başarmıştır. Ancak, 2011-2012 sezonunun hazırlık döneminin ardından yardımcılarının istifasının ardından Hikmet Karaman da istifa ederek Manisaspor'dan ayrılmıştır.

Karaman, Manisaspor'dan ayrılmasının ardından Futbol Ateşi adlı programda yorumculuk yapmıştır. Daha sonra Gaziantepspor'un teknik direktörlüğünü üstlenmiş, ancak sözleşmesi tek taraflı olarak feshedilmiştir. Bursaspor'la anlaşmış ancak kısa bir süre sonra yollar ayrılmıştır. 2013-2014 sezonunda Kayseri Erciyesspor'a teknik direktör olarak atanmış ve ardından Çaykur Rizespor'un teknik direktörlüğünü üstlenmiştir.

Hikmet Karaman, iki kez Süper Lig'e yükselmeyi başaran 23 teknik direktörden birisidir.

hikmetkaraman

Hikmet Karaman ne kadar maaş alıyor?

Hikmet Karaman maaşı ile ilgili net bir bilgi bulunmamakta.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.