TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fahrudin Omerovic kimdir? Fahrudin Omerovic ne kadar maaş alıyor?

Türkiye'de Fahrudin Ömeroviç olarak biliniyor! Teknik direktör Fahrudin Omerovic’in hayatı ve kariyerine dair bilgiler merak ediliyor ve arama motorlarında aratılıyor. Biz de sizin için kendisine dair merak edilenleri derledik. Peki Fahrudin Omerovic kimdir? Fahrudin Omerovic ne kadar maaş alıyor? İşte Fahrudin Omerovic maaşı…

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2024 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2024 15:16
Kaynak: HABER MERKEZİ
Fahrudin Omerovic kimdir? Fahrudin Omerovic ne kadar maaş alıyor?

Türk vatandaşlığına geçen Bosnalı eski bir kaleci! Fenerbahçe'de antrenörlük yapan Fahrudin Omerovic kimdir? Fahrudin Omerovic ne kadar maaş alıyor? İşte Fahrudin Omerovic maaşı…

fahrudin

FAHRUDİN OMEROVİC KİMDİR?

Doboj doğumlu olan Ömeroviç, futbol kariyerine Sloboda Tuzla'da başladı ve 1980-81 sezonunda Yugoslavya 1. Ligi'nde forma giymeye başladı. Dört sezon boyunca Sloboda Tuzla formasıyla sahaya çıktı. 1984 transfer sezonunda ise Superliga ekiplerinden Partizan'a transfer oldu ve burada sekiz yıl boyunca forma giydi. Partizan ile birlikte iki kez Yugoslav Şampiyonluğu, iki kez Yugoslav Kupası ve bir kez de Süper Kupa kazandı. Yugoslavya'nın dağılmasının ardından 1992 yılında Kocaelispor'a transfer oldu ve dört yıl boyunca Kocaelispor formasıyla mücadele etti. 1996 yılında ise İstanbulspor'a transfer oldu ve burada iki yıl forma giydi.

1989 yılında ilk kez Yugoslavya milli takımında forma giydi ve 1992 yılına kadar toplamda sekiz kez milli formayı giyme şansı buldu. 1996 yılında ise yeni kurulan Bosna-Hersek milli takımı için üç kez forma giydi.

Futbolu bıraktıktan sonra Türkiye'de kalmaya karar veren Ömeroviç, başlangıçta Safet Sušić ve Aykut Kocaman'ın yardımcı antrenörlüğünü üstlendi. Daha sonra İstanbulspor, Malatyaspor, Ankaraspor, Fenerbahçe ve Konyaspor kulüplerinde antrenörlük yaptı.

20 Nisan 2005 tarihinde İstanbulspor'da teknik direktörlük kariyerine başladı ve 30 Haziran 2005 tarihinde yollar ayrıldı. 21 Kasım 2007 tarihinde Malatyaspor'un teknik direktörü oldu ve 30 Haziran 2008'de ayrıldı. 7 Ekim 2009'da İstanbulspor'un tekrar teknik direktörü oldu, ancak 3 Şubat 2010 tarihinde yollar ayrıldı ve tekrar yardımcı antrenörlüğe geri döndü. 15 Ocak 2024 tarihinde ise Konyaspor'da teknik direktörlük görevine getirildi. 29 Nisan 2024’te Konyaspor, teknik direktör Fahrudin Omerovic ile yolların ayrıldığını açıkladı.

fahrudin

FAHRUDİN OMEROVİC NE KADAR MAAŞ ALIYOR?

Son olarak Konyaspor’da görev yapan Fahrudin Omerovic’in ne kadar maaş aldığı merak ediliyor. Fahrudin Omerovic’in maaş bilgisi bulunmamaktadır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.