TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Spor federasyonlarından 10 Kasım mesajları!

Spor federasyonları, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 85’inci yılı dolayısıyla anma mesajları yayımladı. İşte o paylaşımlar…

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2023 09:53
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Spor federasyonlarından 10 Kasım mesajları!

Spor federasyonları Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85'inci yıldönümünde web sitelerinden ve sosyal medya hesapları üzerinden anma mesajları paylaştı. İşte o paylaşımlar...

Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinden 10 Kasım için şu açıklamalarda bulundu:

Bağımsızlık mücadelemizin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete intikalinin 85. yıldönümünde sevgi, saygı, minnet ve özlemle anıyoruz. Sadece Türk halkının değil, tüm insanlığın saygısına mazhar olmuş büyük devlet adamı Atatürk'ün "Bütün millet ve memleket evlatlarını sportmen yapabilmek için sarf edilen çalışmanın ehemmiyet ve kutsiyeti aynı derecede kıymetli ve mühimdir" sözlerinin ışığında örnek sporcular yetiştirme, topluma spor kültürünü benimseterek Türk futbolunu geliştirme ve dünyanın en üst sıralarına taşıma gayretimiz azim ve kararlılıkla devam edecektir.Bu duygu ve düşüncelerle, Büyük Komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, O'nun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha sevgi, saygı, rahmet ve şükranla anıyor, aziz hatıralarının önünde saygıyla eğiliyoruz.

TFF1515

Türkiye Basketbol Federasyonu resmi internet sayfasından 10 Kasım paylaşımı şu şekilde:

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 85. yılında anma mesajı yayımladı.Türkoğlu mesajında şu ifadeleri kullandı:“Cumhuriyetimizin kurucusu ve bağımsızlık mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 85. yılında rahmet ve minnetle anıyoruz.

10 Kasım; 1938 yılından bu yana milletimiz için yas ve matem günü olmuştur. Aynı zamanda bu tarih, Cumhuriyetimizin kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e olan saygı ve minnetimizi bir kez daha ifade etme günüdür.Bu toprakları bizlere vatan olarak emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, bütün şehit ve gazilerimizi bir kez daha şükranla anıyorum.”

Hidayet Türkoğlu

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı

TBF HİDAYET TÜRKOĞLU

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ resmi x hesabından şu açıklamalarda bulundu:

Türk milletinin büyük kahramanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yıl dönümünde saygı ve rahmetle anıyorum.

MEHMET AKİF ÜSTÜNDAĞ0

Türkiye Hentbol Federasyonu resmi web sitesinden Atatürk'ün ölüm yıl dönümü için şu paylaşımda bulundu:

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aziz hatıralarına sahip çıkıyor, ilke ve değerlerini gelecek nesillere anlatmaya devam ediyoruz. O’nun en büyük mirası olan Cumhuriyet’in yolundan yürüyoruz.Payidar Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete ayrılışının 85. yılında saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz.

Türkiye Hentbol Federasyonu

HNETBOL FEDARASYONU00

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: 10 Kasım Atatürk'ün vefatının kaçıncı yıl dönümü?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.