TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Potanın Tarzanları, Bahçeşehir ile kozlarını paylaşacak

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig'de mücadele eden Manisa BBSK, sezonun 16. haftasında Bahçeşehir Koleji ile karşılaşacak. Peki, Manisa- Bahçeşehir Koleji maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2024 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2024 16:10
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Potanın Tarzanları, Bahçeşehir ile kozlarını paylaşacak

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig'de büyük heyecan devam ediyor. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanırken kalite, rekabet artıyor. Sezonun 16. haftasında Manisa BBSK, İstanbul deplasmanında Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda Bahçeşehir Koleji ile kozlarını paylaşacak. Karşılaşma 16 Ocak Pazrtesi günü saat 19:00'da oynanacak. Büyük heyecana sahne olacak mücadele Bein Sports Ekranlarından yayınlanacak. Manisa'da Hakan Demir'in öğrencileri son hazırlıklarını tamamlıyor. Manisa BBSK oynadığı 15 maçta 8 galibiyet, 7 mağlubiyetle 6.sırada mücadele ediyor. Bahçeşehir Koleji ise 15 müsabakada 7 galibiyet, 8 mağlubiyetle 9.sırada yer alıyor. Potanın Tarzanları play off yolunda emin adımlarla ilerliyor.

RUSSEL FORMDA

Potanın Tarzanları, ilk yarıda Bahçeşehir Koleji ike oynadığı karşılaşmadan 90-88’lik skorla galip ayrılmıştı. Manisa BBSK’da sakatlıkları süren John Roberson ve Sinan Sağlam kadroda yer almıyor. Tarzanlar, en son oynadığı Süper Lig maçında Pınar Karşıyaka'yı deplasmanda 91-87'lik skorla mağlup etti. Darron Russel 29 sayı ile galibiyette önemli rol oynadı. Pako Cruz ise 18 sayıyla takımına katkı verdi.Luther ise 11 sayıyla mücadele etti.

ÇAYLAN: HEDEF PLAY OFF

Bahçeşehir Koleji maçından önce Manisa BBSK Başkanı Bora Çaylan, “Hakan Demir hocamız ile Süper Lig’deki ilk maçımızda Karşıyaka gibi ligimizin köklü takımlarından birini mağlup etmiştik. Yine bir deplasman maçında ligimizin kaliteli takımlarından biri olan Bahçeşehir Koleji ile oynayacağız. Hedefimiz play-off yolunda bir galibiyet daha almak. Bunu yapacak güçte ve kalitede bir takımız” ifadelerini kullandı.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.