TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Potada İzmir derbisi: Pınar Karşıyaka evinde Petkimspor'u ağırlıyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig'de ikinci yarının ilk maçında 16. haftada Pınar Karşıyaka ile Aliağa Petkimspor kozlarını paylaşacak. Peki, Pınar Karşıyaka- Petkimspor maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2024 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2024 10:30
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Potada İzmir derbisi: Pınar Karşıyaka evinde Petkimspor'u ağırlıyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig'de büyük heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçların oynandığı Süper Lig'de kalite artıyor. Sezonun ikinci yarısının ilk maçında Pınar Karşıyaka ile Aliağa Petkimspor kozlarını paylaşacak. Potada İzmir derbisi 13 Ocak Cumartesi günü saat 18:00'da Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonunda oynanacak. Büyük heyecana sahne olacak karşılaşma Beın Sports Ekranlarından yayınlanacak. Karşılaşmanın hakemleri Can Mavisu ile Hüseyin Çelik olacak.

ksk

POTADA İZMİR DERBİSİ

Pınar Karşıyaka ilk yarıda oynadığı 15 maçta 10 galibiyet, 5 mağlubiyet elde ederek 4.sırada tamamladı. Petkimspor ise 8 galibiyet, 7 mağlubiyetle 5. sırada mücadele ediyor. İzmir derbisinin başlamasına çok az bir süre kala iki takımda son hazırlıklarını tamamlıyor. Ufuk Sarıca'nın öğrencileri, Şampiyonlar Ligi'nde en son oynadığı maçta İspanya'da Rio Breogan takımına deplasmanda 80-73'lük skorla kaybetti. Vernon Carey'in 20 sayılık katkısı galibiyete yeterli olmadı. Aliağa Petkimspor ise en son oynadığı maçta Çağdaş Bodrumspor'u 80-62'lik skorla mağlup etti. Böylelikle Aliağa temsilcisi iki ay sonra ilk kez deplasmanda kazandı. Petkimspor'da David Efianayi 25 sayı ile galibiyette önemli rol oynadı. Kyhri Thomas ise 18 sayıyla mücadele etti.

SON DERBİYİ PETKİMSPOR KAZANDI

Pınar Karşıyaka bu sezon hem Avrupa'da hem de Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon olmak istiyor. Geçen sezon şampiyonluğu kıl payı kaçırdan Ufuk Sarıca'nın öğrencileri bu sezon ısrarlı davranıyor. İlk yarıda inişi çıkışlı bir performans sergileyen yeşil kırmızılılar ikinci yarıya galibiyet serisi ile başlamayı hedefliyor. Kelan Martin, Errick McCollum, Hilliard oyunu yön veren oyuncular arasında yer alıyor. Kuzeyin Rüzgarları Aliağa Petkimspor'da moraller yerinde... 2023-2024 sezonunda play off hedefiyle yola çıkana Burak Gören'in öğrencileri ikinci yarıda zorlu Karşıyaka deplasmanından galibiyetle ayrılmak istiyor. Aldridge, Prewwit, Simmons skorer oyuncuları arasında yer alıyor. Burak Gören, yerli oyunculara şans ve fırsat vermeye devam ediyor. Yunus Emre Sonsırma, Mağir Ağva önemli süreler alıyor. Lig'in ilk yarısında oynanan karşılaşmada Aliağa Petkimspor 90-85'lik skorla Pınar Karşıyaka'yı mağlup etmişti. Ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmada Aliağa Petkimspor 90-85'lik skorla Pınar Karşıyaka'yı mağlup etmişti.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.