TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Potanın Perileri, İzlanda karşısında parkeye çıkıyor: Türkiye-İzlanda maçı ne zaman?

Potanın Perileri, FIBA 2025 Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri ikinci maçında deplasmanda İzlanda ile kozlarını paylaşacak. Peki, Türkiye-İzlanda kadın basketbol maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2023 11:46
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Potanın Perileri, İzlanda karşısında parkeye çıkıyor: Türkiye-İzlanda maçı ne zaman?

A Kadın Milli Takımımız, FIBA 2025 Kadınlar Avrupa Şampiyonası Eleme maçları için parkeye çıkıyor. Potanın Perileri, 75-40'lık Slovakya galibiyetinin ardından İzlanda maçına hazırlanıyor. Ay-yıldızlılarımız 12 Kasım Pazar günü TSİ 21.30’da oynayacağı İzlanda maçı öncesi Ithrottamidstod Asvellir’de başantrenör Ekrem Memnun yönetiminde yaklaşık 2 saat süren antrenman yaptı. Teknik-taktik antrenmanından sonra takım şut ile çalışmayı sonlandırdı.

A Kadın Milli Takımımızın Slovakya ile oynadığı ilk karşılaşma öncesinde sakatlık yaşayan Teaira McCowan, takımda yer almıyor. Türkiye-İzlanda kadın basketbol maçı TSİ ile 21:30'da TRT Spor Yıldız ekranlarından yayınlanacak. Gruplarını ilk sırada tamamlayan takımlar, FIBA 2025 Kadınlar Avrupa Şampiyonası'na katılacak. Gruplarını ikinci sırada bitiren en iyi 4 takım da Avrupa Şampiyonası biletini kapacak.

KADRO AÇIKLANDI

KADRO AÇIKLANDI

FIBA 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde A Kadın Milli Takımımızın İzlanda ile oynayacağı müsabakanın 12 kişilik kadrosu açıklandı. Kadın Basketbol Milli Takımımızın 12 kişilik kadrosunda; Derin Yaya, Sevgi Uzun,Olcay Çakır Turgut,Gökşen Fitik,Ayşe Cora,Alperi Onar,Elif Bayram,Kuanitra Holingsvorth,Tilbe Şenyürek,Sehernaz Çidal,Meltem Yıldızhan,Esra Ural Topuz yer alıyor.

PERİLER İYİ BAŞLADI

POTANIN PERİLERİ İYİ BAŞLADI

Potanın Perileri, FIBA 2025 Kadınlar Avrupa Şampiyonası Eleme maçlarının ilk sınavında Slovakya'yı İzmit'te misafir etti. Rakibini , 75-40'lık skorla mağlup eden milliler moral depoladı. Milli takımda; Tilbe Şenyürek 14, Alperi Onar 12, Quanitra Hollingsworth 11 ve Ayşe Cora 10 sayıyla oynadı. Slovakya’da ise Terezia Palenikova 12 sayı ile mücadele etti. Karşılaşma öncesi Türk basketbolunun efsanevi isimlerinden Bahar Çağlar Ökten ve Tuğçe Canıtez için tören gerçekleştirildi. FIBA 2023 Avrupa Şampiyonası'nda büyük hüsrana uğrayan Potanın Perileri tekrardan ivme yakalayıp yükselişe geçmek istiyor. Başantrenör Ekrem Memnum, oyuncu kadrosunda değişikliklere giderek takımın kimyasını tutturmak istiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.