TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaf-Kaf, Avrupa’da 3’te 3 yapmak istiyor: Pınar Karşıyaka- Strasbourg maçı ne zaman?

FIBA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Pınar Karşıyaka, bu hafta Strasbourg ile kozlarını paylaşacak. Peki, Pınar Karşıyaka- Strasbourg maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2023 11:11
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Kaf-Kaf, Avrupa’da 3’te 3 yapmak istiyor: Pınar Karşıyaka- Strasbourg maçı ne zaman?

Avrupa'nın en prestijli organizasyonlarından FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde büyük heyecan devam ediyor. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanırken kalite, rekabet her geçen yıl artıyor. Ülkemizi Avrupa'da temsil eden Karşıyaka, Fransız ekibi Strasbourg karşısında sahaya çıkacak. Pınar Karşıyaka- Strasbourg maçı 15 Kasım çarşamba günü saat 22:00'da oynanacak. Büyük heyecana sahne olacak karşılaşma için yeşil kırmızılılar hazırlıklarına devam ediyor. Ufuk Sarıca'nın öğrencileri Avrupa'da 3'de 3 yapmak istiyor.

PINAR KARŞIYAKA NAMAĞLUP

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde ve FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Pınar Karşıyaka bu sezon iki kulvarda şampiyon olmayı hedefliyor. Geçen sezon şampiyonluğu kıl payı kaçıran yeşil kırmızılılar bu sezon güçlü kadrosuyla iddialı başladı. Avrupa'da evinde oynadığı iki maçtan da galip ayrılan İzmir temsilcisi namağlup ilerliyor.

sipahi formda

SİPAHİ FORMDA

Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonunda Ewe Baskets ve Oostende ekiplerini mağlup eden yeşil kırmızılılar Strasbourg deplasmanından galip ayrılırsa önemli avantaj elde edecek. Kaf-Kaf, Türkiye Ligi'nde en son oynadığı maçta Büyükçekmece Basketbol takımını 93-75'lik skorla mağlup etti. Böylelikle Kaf-Kaf, ilk kez deplasmanda ilk kez kazandı. Kelan Martin 20 sayı ile maça damga vurdu. Kaptan Kenan Sipahi 13 sayı ile mücadele ederken Vitto Brown 13 sayı ile galibiyette önemli rol oynadı.

İzmir ekibi Strasbourg maçı öncesi moral depoladı. Pınar Karşıyaka'da; Vernon Carey, Hilliard, Jaylon Brown son haftalarda üstün performansı ile göz kamaştırmaya devam ediyor. Ufuk Sarıca, son maçta yerli oyunculara daha çok süre veriyor. Yıldız basketbolcu Errick McCollum'un sakatlığı devam ediyor.

vernon mvp

EN GENÇ MVP: VERNON CAREY

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde 22 yaşındaki Pınar Karşıyaka pivotu Vernon Carey Jr, en geç MVP( En değerli oyuncu) seçilerek tarihe geçti. Genç pivot üstün performansı ve istatistikleri ile ön plana çıkıyor. Genç basketbolcu Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde ekim ayının MVP’si seçildi.Şubat 2001 doğumlu olan Carey Jr, BCL’de ayın MVP’si seçilen en genç isim oldu ve bu gayrı resmî unvanı Kyle Allman’dan aldı. Carey, BCL’deki ilk sezonuna Filou Oostende karşısındaki 18 sayılık performansıyla damga vurdu. Carey, geceyi 9/13 saha içi isabeti, 9 ribaund, 3 asist ve 3 de blokla tamamladı. İlk iki maçında sırayla 29 ve 21 verimlilik puanı yaparak şu anda BCL’nin en verimli oyuncusu oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.