TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pınar Karşıyaka'da Vitto Brown yuvadan ayrılıyor mu?

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde sezonu ikinci olarak tamamlayan Pınar Karşıyaka'nın yıldızı gelecek sezon takımda kalacak mı? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2023 12:07
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Pınar Karşıyaka'da Vitto Brown yuvadan ayrılıyor mu?

SEYİN DEMİR

Yeşil kırmızılıların Amerikalı oyuncusu Vitto Brown, başarılı bir sezonun ardından gelecek sezon takımda yer almayacağına dair haberler çıktı. Spor yazarı Fatih Sabovic'in haberine göre; “Vitto Brown için kulüpte ciddi bir belirsizlik söz konusu... Karşıyaka'nın Vitto Brown’a olan yaklaşımı henüz net değil! Euoruleague ve Avrupa ekipleri Brown ile yakından ilgileniyor, yöneticiler hızlı karar alırsa oyuncuyu takımda tutabilir." ifadelerine yer verildi.

BELİRSİZLİK DEVAM EDİYOR

Vitto Brown, bu sezon Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde maç başına ortalama 13 sayı, 4,6 ribaund, 1,4 asist ile mücadele etti. Play off çeyrek final ve yarı final serisinde üstün performansıyla göz kamaştırmıştı. Aynı zamanda Pınar Karşıyaka'nın Amerikalı yıldızı Brown, Soner Sarıkabadayı ve Kibariye'nin Buz şarkısını Türkçe bir şekilde söyleyerek sosyal medyada viral olmuştu ve şarkı taraftarlar tarafından büyük beğeniyle karşılandı. Brown daha sonra Türkçe 'Tatlım Tatlım' şarkısını seslendirdi. Pınar Karşıyaka ise resmi twitter hesabından "Vitto Brown'un bir sonraki şarkısını yine birlikte seslendireceğiz." ifadelerini kullanmıştı. Vitto Brown'un belirsizliği devam ediyor.

BROWN_İLKSES2 (Özel)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.