TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pınar Karşıyaka'da Kuzminkas ile yollar ayrıldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig ekiplerinden Pınar Karşıyaka'da Litvanyalı yıldız oyuncu Mindaugas Kuzminskas ile yollar ayrıldı

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2023 07:51
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Pınar Karşıyaka'da Kuzminkas ile yollar ayrıldı

HÜSEYİN DEMİR

Pınar Karşıyaka resmi twitter sayfasında yaptığı açıklamada, "2022-23 sezonunda kadromuzda yer alan Mindaugas Kuzminskas'a Pınar Karşıyaka'ya verdiği katkıdan dolayı teşekkür eder, kariyerinin yeni döneminde başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı. Mindaugas Kuzminskas, geçtiğimiz sezon Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde; 13,8 sayı, 5,4 ribaund ve 1,1 asist ortalamasıyla mücadele etti. Avrupa'da ise 10,2 sayı, 4,4 ribaund ve 1,8 asist ortalamalarıyla oynadı. 2023-2024 sezonunda Kuzminskas, AEK formasıyla mücadele edecek.  

MİNDAUGAS KUZMİNKAS KARİYERİ

Basketbol kariyerine ilk önce Sakalai takımında başlayan Kuzminskas, sonrasında sırasıyla Perlas, Siaulia ve Zalgris Kaunas formalarını giydi. 2016-17 ve 2017-18 sezonlarında NBA'de New York Knicks forması giyen 32 yaşındaki oyuncu, 2018-19 sezonunda Olimpia Milano ile Avrupa'ya döndü. Olympiakos ve Lokomotiv Kuban'da oynayan Litvanyalı oyuncu, son olarak Zenit St. Petersburg formasını giymişti. litavanyalı yıldız 2022-2023 sezonunda Pınar Karşıyaka'da forma giydi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.