TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pınar Karşıyaka-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda?

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig'in ikinci haftasında Pınar Karşıyaka evinde Fenerbahçe Beko'yu misafir edecek. Peki, Pınar Karşıyaka-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2023 10:34
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Pınar Karşıyaka-Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda?

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2023-2024 sezonunda 2. hafta açılış maçı 6 Ekim Cuma günü 19:00'da Reeder Samsunspor ile Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda oynanacak. Basketbol severlerin merakla ve heyecanla beklediği Süper Lig'de ilk hafta sona ererken birbirinden keyifli maçları izledik. 

Sezonun ilk haftasında Aliağa Petkimspor ile Pınar Karşıyaka İzmir derbisinde karşı karşıya geldi. İzmir derbisini 81-69'luk skorla Aliağa Petkimspor kazanmıştı. Karşıyaka 4 sezon aradan sonra ilk kez açılış maçında kaybetti.Geçen sezonun finalisti Pınar Karşıyaka bu hafta Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonunda Fenerbahçe Beko ile kozlarını paylaşacak. Karşıyakalı taraftarların yeni sezonda ev sahibi olduğu ilk maçta tribünleri full doldurması bekleniyor.

Pınar Karşıyaka-Fenerbahçe Beko müsabakası saat 20:30'da Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonunda oynanacak. Yeşil kırmızılılar sezona kötü başlangıç yaptıktan sonra evinde Fenerbahçe Beko'yu yenerek moral depolamak istiyor. İzmir temsilcisi hazırlıklarına devam ediyor.Pınar Karşıyaka-Fenerbahçe Beko maçı Beın Sports ekranlarından yayınlanacak. Sarı lacivertliler ise Çağdaş Bodrumspor'u sezonun ilk haftasında evinde 95-58'lik skorla rahat geçti. Fenerbahçe Beko'da Dorsey 17 sayı ile maça damga vurdu. Euroleague'de ülkemizi temsil eden sarı kanaryalar Avrupa maçından sonra İzmir'e konuk olacak. Ufuk Sarıca'nın öğrencileri teknik taktik çalışmalarıyla maça hazırlanıyor. Dimitris Itoudis ise Pınar Karşıyaka maçı için farkı bir rotasyon ile sahaya çıkabilir.

Pınar Karşıyaka-Fenerbahçe Beko maçına İzmirli basketbol severler yoğun ilgi ve talep duyuyor. Pınar Karşıyaka kombinelerine tarafarlar kısa sürede bitirdi. Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonunda oynanacak olan müsabaka heyecanla bekleniyor. En son oynanan Pınar Karşıyaka-Fenerbahçe Beko maçı yeşil kırmızılıların 102-98'lik üstünlüğüyle sona ermişti. İki  ekip toplamda ligde 112 kez karşı karşıya geldi. Fenerbahçe Beko, rakibini 72 kez mağlup etti.

PINAR KARŞIYAKA ŞAMPİYONLUK İSTİYOR

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 2022-2023 sezonu final serisinde Anadolu Efes ile eşleşen Pınar Karşıyaka şampiyonluğu kıl payı kaçırmıştı. Anadolu Efes 3-0'lık seri ile 2022-2023 sezonunda şampiyon oldu. Pınar Karşıyaka ise bütçe performans olarak ligde en iyi şekilde mücadele ederek son topa kadar savaştı. Salonu her maçta tıklım tıklım dolduran Karşıyakalı taraftarlar, takımını son topa kadar destekledi. Maç bittikten sonra taraftarlar, Pınar Karşıyakalı oyuncuları, teknik ve idari kadroyu ayakta alkışladı. Ufuk Sarıca'nın öğrencileri geçen sezon sahaya koyduğu üstün performans ile gönüllerde taht kurdu. Bu sezon yeni başkan, yeni transferlerle yeşil kırmızılılar şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olarak gösteriliyor.

Bu haber de ilginizi çekebilir: Urla’nın kadın basketbolcuları Tunç Soyer’i ziyaret etti

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.