TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pegula’dan hayranlarına kötü haber: ABD’li tenisçi Fransa Açık'tan çekildi!

ABD'li tenisçi Jessica Pegula, sakatlık nedeniyle Fransa Açık'tan çekildi. Rafael Nadal düşük formda olsa da mücadeleye devam edecek. Nadal, zorlu ilk turda Alman Zverev ile karşılaşacak. Heyecan Paris'te devam ediyor!

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2024 17:52
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2024 17:52
Kaynak: AA
Pegula’dan hayranlarına kötü haber: ABD’li tenisçi Fransa Açık'tan çekildi!

Tenis dünyasında büyük bir sürpriz yaşandı! Tek kadınlarda dünya sıralamasında 5. olan ABD'li yıldız tenisçi Jessica Pegula, sakatlık sonrası toparlanma sürecinde olduğu için sezonun ikinci grand slam turnuvası olan Fransa Açık'tan (Roland Garros) çekildiğini duyurdu.

PEGULA'DAN HAYRANLARINA ÜZÜCÜ HABER

Jessica Pegula, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Maalesef bu yıl Roland Garros'tan çekiliyorum. Normal antrenmana dönmek üzereyim. Haftalardır herhangi bir sorun yaşamadım ancak toparlanmak ve oyuna geri dönebilmek için güvenli bir şekilde oynadım. Eğer 5-7 günüm daha olsaydı yüzde 100 orada olurdum. Bu yüzden kesinlikle çim sezonu ve yazın geri kalan kısmı için geri döneceğim." ifadelerini kullandı.

NADAL'DAN MÜCADELEYE DEVAM KARARI

Öte yandan, Fransa Açık'ın 14 şampiyonlukla yaşayan efsanesi ve turnuvanın simgesi haline gelen 37 yaşındaki İspanyol tenisçi Rafael Nadal, son yıllarda yaşadığı sakatlıkların etkisiyle düşük formda olmasına rağmen organizasyonda mücadele etme kararı aldı. Fransa Açık'ta heykeli bulunan Nadal, bu yılki performansıyla yine tüm gözleri üzerine çekecek.

ZORLU İLK TUR KARŞILAŞMASI

Tek erkekler dünya sıralamasında 276. basamakta yer alan Nadal, ilk turda 4 numaralı seribaşı Alman tenisçi Alexander Zverev ile karşılaşacak. Bu zorlu mücadele, tenis severler tarafından büyük bir merak ve heyecanla bekleniyor.

Jessica Pegula'nın Fransa Açık'tan çekilmesi, turnuvaya damgasını vururken, Rafael Nadal'ın mücadeleye devam kararı tenis dünyasında büyük yankı uyandırdı. Fransa Açık'ta yaşanacak heyecan dolu anlar ve sürpriz gelişmeler için gözler şimdi Paris'te!

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.