TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Paul Onuachu kimdir? Paul Onuachu ne kadar maaş kazanıyor?

Paul Onuachu’ya dair bilgiler merak ediliyor ve arama motorlarında aratılıyor. Biz de sizin için kendisine dair bilgileri derledik. Peki Paul Onuachu kimdir ve ne kadar maaş alıyor? İşte merak edilen tüm detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 17:09
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 17:23
Kaynak: HABER MERKEZİ
Paul Onuachu kimdir? Paul Onuachu ne kadar maaş kazanıyor?

Süper Lig'in heyecan verici isimlerinden biri olan Ebere Paul Onuachu, futbolseverleri büyülüyor! Santrfor pozisyonunda görev yapan ve Nijerya milli takımının da önemli bir parçası olan Onuachu, Trabzonspor forması altında sahaya çıkıyor. Peki Paul Onuachu kimdir ve Paul Onuachu ne kadar maaş alıyor? Detaylar için haberimize göz atabilirsiniz…

futbolcu maaşı 

Paul Onuachu kimdir?

Ebere Paul Onuachu, 28 Mayıs 1994 doğumlu Nijeryalı millî futbolcudur ve santrfor mevkiinde görev almaktadır. Şu anda EFL Championship ekibi Southampton'dan kiralık olarak, Süper Lig ekibi Trabzonspor'da forma giymektedir.

Ağustos 2019'da Belçika Pro League ekibi KRC Genk'e transfer olan Onuachu, 2021 yılında Belçika Ligi'nde gol kralı olmuş ve aynı yıl Belçika Kupası'nı kazanmıştır. Ocak 2023'te ise 18 milyon Avro bonservis ücreti karşılığında Premier League ekibi Southampton'a transfer olmuştur. Ancak sezon sonunda Southampton küme düşmüş ve Onuachu, Süper Lig ekibi Trabzonspor'a kiralanmıştır.

Uluslararası düzeyde Onuachu, ilk kez forma giydiği 2019 yılından bu yana 19 kez millî formayı giymiş ve 3 gol atmıştır. Nijerya'yı 2019 Afrika Uluslar Kupası'nda temsil etmiş ve üçüncülük madalyasını kazanmıştır.

futbolcu maaş

Paul Onuachu ne kadar maaş kazanıyor?

Profesyonel futbolcu Ebere Paul Onuachu ile 1 (Bir) yıllık anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya; 2023-2024 futbol sezonu için 1.742.500.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.