TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Newcastle-Sheffield United maçı ne zaman? Newcastle-Sheffield United maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Heyecanla beklenen Newcastle ile Sheffield United maçı taraftarların merakla takip ettiği bir karşılaşma haline geldi. Peki, Newcastle-Sheffield United maçı ne zaman? Maçın canlı yayını hangi kanalda ve saat kaçta? Futbolseverlerin merakla beklediği bu soruların cevapları haberimizde

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 16:39
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 16:39
Kaynak: HABER MERKEZİ
Newcastle-Sheffield United maçı ne zaman? Newcastle-Sheffield United maçı hangi kanalda, saat kaçta?

İngiltere Premier Ligi'nde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu sefer Newcastle ile Sheffield United kozlarını paylaşacak. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Newcastle-Sheffield United maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Futbol tutkunlarının merakla beklediği bu soruların cevapları haberimizinde devamında.

Newcastle-Sheffield United maçı nerede oynanacak? 

Newcastle ve Sheffield United arasındaki İngiltere Premier Lig maçı, Newcastle'daki St.James Park Stadyumu'nda gerçekleşecek. İki takımın taraftarları, bu önemli mücadeleyi stadyumda izlemek için heyecanla hazırlanıyorlar.

Newcastle-Sheffield United maçı ne zaman?

Newcastle ile Sheffield United arasındaki heyecan dolu mücadele, 27 Nisan Cumartesi günü sahne alacak. Maç, saat 17:00'de başlayacak.

Newcastle-Sheffield United maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Newcastle-Sheffield United maçı hangi kanalda yayınlanacak sorusu sporseverler tarafından merak konusu oldu. Newcastle ile Sheffield United arasındaki İngiltere Premier Lig maçı, canlı olarak beIN Sports Tod TV ve Bein Sports beIN Connect kanallarından izlenebilecek. Futbol tutkunları, bu önemli karşılaşmayı canlı olarak takip edebilecekleri için heyecanla bekliyor olacaklar.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.