TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Efsane geri dönüyor! Arka Sokaklar’da Mesut komiser heyecanı

Şevket Çoruh, Arka Sokaklar'ın Mesut karakteriyle izleyicilerin sevgisini kazanmıştı. Son günlerde gündemde olan ise Arka Sokaklar Mesut komiserinin geri dönüşü heyecanı. Sosyal medyada Şevket Çoruh'un dizide tekrar yer alacağına dair sinyaller büyük ilgi gördü.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 16:32
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 16:32
Kaynak: HABER MERKEZİ
Efsane geri dönüyor! Arka Sokaklar’da Mesut komiser heyecanı

Uzun yıllar boyunca televizyon ekranlarını milyonlarca izleyiciye kilitleyen Arka Sokaklar dizisi, Cuma akşamları seyircilerle buluşmaya devam ediyor. İzleyiciler tarafından sevgiyle karşılanan karakterler neredeyse aile üyeleri gibi kabul ediliyor. Mesut Komiser karakterini canlandıran Şevket Çoruh'un ayrılması, özellikle 632. bölümde, hayranlar arasında üzüntüye yol açmıştı. Ancak Arka Sokaklar'ın 672. bölümünde Mesut Komiser'in tekrar görünmesi, "Arka Sokaklar'da Mesut Komiser geri mi dönüyor?" ve "Şevket Çoruh Arka Sokaklar'da rol alacak mı?" gibi araştırmaları tetikledi. İşte merak edilen haberin devamı…

MESUT KOMİSER GERİ Mİ DÖNDÜ

MESUT KOMİSER GERİ Mİ DÖNDÜ?

Arka Sokaklar'ın 18. Sezonu, 672. bölümü için yayınlanan yeni tanıtım filmi dikkatleri üzerine çekti. Fragmanda, yüzü gizlenmiş ve gizemli bir karaktere odaklanıldı. Arif Müdür'ün Rıza Baba'ya dönerek, "Sen söyle; Mesut mu, değil mi?" dediği anlar seyircilere sunuldu. Bu esrarengiz sahneler, dizinin efsanevi karakteri Mesut Komiser'e benzerlik gösterdi. Ayrıca, polis köpeği Garip'in Mesut Komiser'in kokusunu alıp koştuğu görüntüler de yer aldı.

MESUT KOMİSER GERİ Mİ DÖNDÜ

Şevket Çoruh'un dizide yeniden yer alacağına dair haberler, Tanıtımın Kanal D'de yayınlanmasıyla birlikte sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Çoruh'un adı ve dizi, X hesabında anında Trend Topic (TT) listelerinde yer bulurken, binlerce izleyici yorumlarıyla destek verdi. Ayrıca, usta oyuncu Şevket Çoruh'un, yakın zamanda 16 sezon boyunca 632 bölümde oynadığı Arka Sokaklar'ın resmi hesabını takibe alması da dikkat çekti. Şimdi gözler, Arka Sokaklar'ın 26 Nisan Cuma akşamı yayınlanacak yeni bölümüne çevrildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.