TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

NBA'de Alperen Şengün ve Cedi Osman mağlubiyetle başladı

NBA'de ülkemiz temsil eden Cedi Osman'lı San Antonio Spurs ve Houston Rockets'lı Alperen Şengün ilk maçında parkeye çıktı. Türk basketbolcularımız ilk maçlarında mağlubiyet aldı. Peki, Alperen Şengün ve Cedi Osman sahada nasıl mücadele etti? Saha içi performansları ve istatistikleri haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2023 07:45
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
NBA'de Alperen Şengün ve Cedi Osman mağlubiyetle başladı

NBA’de büyük heyecan başladı. Basketbol severlerlerin merakla ve heyecanla beklediği NBA maçları birbirinden keyifli maçlarla oynanmaya devam ediyor. NBA 2023-2024 sezonunun açılış maçını son şampiyon Denver Nuggets evinde Los Angeles Lakers'ı 119-107 mağlup ederek başlamıştı. Geçen sezonun MVP'si Nikola Jokic 29 sayı, 13 ribaund, 11 asistle "triple double" yaparak sezon için mesajını verdi. Açılış maçının ardından Türk basketbolcularımız parkeye çıktı. Houston Rockets'lı Alperen Şengün, Orlando Magic deplasmanında sahaya çıktı. Skor üstünlüğünü elinde tutan Orlando Magic, rakibini 116-86'lık skorla mağlup etti.

ALPEREN ŞENGÜN:14 SAYI, 8 RİBAUND

Orlando Magic'de; Cole Anthony 20 sayı ve 8 ribaund ile maçın en değerli oyuncusu oldu. Franz Wagner 19 sayıyla galibiyette önemli rol oynadı. Paolo Banchero 12 sayı ve 5 asistle takımına katkı verdi. Jonathan Isaac ve Gary Harris 11 sayıyla maçı tamamladı. Houston’da oynayan milli basketbolcumuz Alperen Şengün’ün 14 sayı, 8 ribaund, 6 asistlik harika performansı galibiyete yeterli olmadı. Milli basketbolcumuz 6/11 saha içi isabetiyle oynadı. Bu sezon ilk maçına çıkan temsilcimiz Alperen Şengün, saha içi performansıyla göz kamaştırdı.  Houston Rockets sonraki maçında San Antonio Spurs ile karşılaşacak. NBA'de Türk derbisinde Cedi Osman ve Alperen Şengün karşı karşıya gelecek.

nbade-alperen-sengun-ve-cedi-osman-maglubiyetle-basladi11

CEDİ OSMAN:12 SAYI

NBA’de mücadele eden diğer Türk basketbolcumuz Cedi Osman ise yeni takımı San Antanio Spur ile sahaya çıktı. San Antanio deplasmanda Dallas Mavericks ile karşı karşıya geldi. Cedi Osman, 12 sayı ile maçı tamamladı. Cedi, 22 dakikada süre aldığı maçta 5/10 saha içi performansı ve 2 asist ve 1 blokla mücadele etti.Takımına uyum sağlayan basketbolcunun biraz daha zamana ihtiyacı var.

Maça her iki takımda hızlı ve templu başlarken Dallas ikinci yarıda skor üstünlüğünü ele geçirmeye başladı. Mavericks, 126-119'luk skorla galip ayrıldı. Dallas’ta Luka Doncic 33 sayı, 13 ribaund ve 10 asistle triple-double yaptı. Kyrie Irving 22 sayı ve 6 asistle galibiyette önemli rol oynadı. San Antonio’da Devin Vassell 23 sayıyla takımının en skorer oyuncusu oldu. Keldon Johnson 17 sayı, 9 ribaunt ve 7 asistle oynadı. Victor Wembanyama 23 dakikada 15 sayı, 5 ribaunt üretirken Tre Jones 16 sayı ile mücadele etti.

nbade-alperen-sengun-ve-cedi-osman-maglubiyetle-basladi1

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: NBA'de Türk basketbolcular parkeye çıkıyor: 2023-2024 sezonunda Türk basketbolcuların analizi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.