TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milyonlar bu maçı bekliyor: Fulham-Man City maçı ne zaman ve saat kaçta?

Heyecan dolu bir karşılaşma kapıda! Fulham İLE Man City, TFF 2. Lig maçında karşı karşıya gelecekler. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati, yayıncı bilgileri ve yayının şifresiz olup olmadığını merak ediyor. Peki, Fulham-Man City maçı ne zaman, saat kaçta? Fulham-Man City maçı hangi kanalda? İşte merak edilen detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2024 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2024 11:52
Kaynak: HABER MERKEZİ
Milyonlar bu maçı bekliyor: Fulham-Man City maçı ne zaman ve saat kaçta?

Heyecan dolu bir karşılaşma kapıda! İngiltere Premier Lig'in kritik mücadelelerinden biri yaklaşıyor. Fulham ile Man City, sahaya çıkacak ve futbolseverlere nefes kesen anlar yaşatacaklar. Ancak merak edilen birkaç detay var. Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, müsabakanın yayın saati, yayıncı bilgileri ve yayının şifresiz olup olmadığını bilmek istiyor. Fulham-Man City maçı ne zaman, saat kaçta? Fulham-Man City maçı hangi kanalda? Detaylar haberimizde…

Fulham-Man City maçı ne zaman?

Fulham ile Manchester City arasındaki maç, 11 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecek. Karşılaşma, saat 14:30'da başlayacak ve futbolseverler için heyecan dolu bir mücadele olacak.

Fulham-Man City maçı nerede oynanacak?

Futbolseverlerin heyecanla beklediği Fulham ile Manchester City arasındaki İngiltere Premier Lig maçı, Londra'da, Craven Cottage Stadyumu'nda gerçekleşecek.

Fulham-Man City hangi kanalda yayınlanacak?

Fulham ile Manchester City arasındaki İngiltere Premier Lig maçı, futbolseverlerin izleyebileceği birçok platformda canlı olarak yayınlanacak. Bein Sports'un kanallarından Bein Sports 3 ve Tod TV gibi televizyon kanalları, maçı canlı olarak izleme imkanı sunacak. Bu sayede, futbolseverler maçı televizyonlarından takip edebilecekler.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.