TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trendyol 1. Lig'de heyecan dorukta: BB Erzurumspor - Eyüpspor maçı ne zaman, saat kaçta? BB Erzurumspor - Eyüpspor maçı hangi kanalda?

Trendyol 1. Lig'de nefes kesen mücadeleler devam ediyor. Bu hafta, BB Erzurumspor evinde Eyüpspor'u ağırlayacak. İki takım arasındaki bu çekişmeli mücadele öncesinde futbol severlerin merakla beklediği konular arasında maçın yayın saati, hangi kanalda yayınlanacağı ve muhtemel 11'ler yer alıyor. Futbol tutkunları, heyecan dolu maçı canlı olarak izleyebilmek için saatleri ve kanalı takip ediyor. Peki, BB Erzurumspor - Eyüpspor maçı ne zaman gerçekleşecek? Saat kaçta başlayacak? BB Erzurumspor - Eyüpspor maçı hangi kanalda yayınlanacak? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2024 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2024 11:50
Kaynak: HABER MERKEZİ
Trendyol 1. Lig'de heyecan dorukta: BB Erzurumspor - Eyüpspor maçı ne zaman, saat kaçta? BB Erzurumspor - Eyüpspor maçı hangi kanalda?

Trendyol 1. Lig'de hareketli dakikalar yaşanmaya devam ediyor. Bu haftanın kritik maçlarından biri olan BB Erzurumspor - Eyüpspor mücadelesi, futbol tutkunlarının merakla beklediği bir karşılaşma haline geldi. Heyecan dolu maçın ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacağı ise futbolseverlerin en çok araştırdığı konular arasında yer alıyor. Her iki takımın da taraftarları, takımlarının bu önemli mücadelesini kaçırmamak için bilgi arayışında. Peki, BB Erzurumspor - Eyüpspor maçı ne zaman, saat kaçta? BB Erzurumspor - Eyüpspor maçı hangi kanalda? İşte detaylar…

maç

BB ERZURUMSPOR - EYÜPSPOR MAÇI NE ZAMAN?

BB Erzurumspor - Eyüpspor arasında büyük bir rekabetin yaşanacağı maçın tarihi ve saati belli oldu. 11 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00'da başlayacak olan karşılaşmayı futbolseverler heyecanla bekliyor.

BB ERZURUMSPOR - EYÜPSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

BB Erzurumspor - Eyüpspor arasındaki bu heyecan dolu maçın canlı yayını TRT Spor'da dönüşümlü olarak izleyicilerle buluşacak. Futbol tutkunları için kaçırılmayacak bir mücadele.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.