TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milli Takım'da Stefan Kuntz dönemi sona mı eriyor. O isim Riva'ya gitti

Ermenistan maçında etkisiz bir futbol ortaya koyan ve rakibiyle 1-1 berabere kalarak grupta önemli bir avantajı kaybeden A Milli Takım'da teknik direktör Stefan Kuntz'un yerine düşünülen Abdullah Avcı ile Riva'da görüşüldü

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2023 17:46
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: HABER MERKEZİ
Milli Takım'da Stefan Kuntz dönemi sona mı eriyor. O isim Riva'ya gitti

EURO 2024 elemelerinde D grubunda bulunan Türkiye, dün kendisinden nispeten daha güçsüz bir milli takım olan Ermenistan'a karşı etkisiz bir performans sergileyip 1-1 berabere kalınca büyük hayal kırıklığı yarattı. Bu gelişmenin ardından son dönemde sık sık tartışılan A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile yolların ayrılacağı iddia edildi. Ünlü spor muhabiri Yağız Sabuncuoğlu'nun iddiasına göre Abdullah Avcı ile bu akşam saatlerinde Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Riva Tesislerinde görüşme yapıldı. Avcı ile TFF arasında geçen görüşmenin ayrıntılarının ilerleyen günlerde belli olması beklenirken; iki tarafın anlaşması halinde Abdullah Avcı 2. kez milli takımın başına geçecek. Son olarak Trabzonspor ile lig şampiyonluğu yaşayan Avcı, 17 Kasım 2011 tarihinde Türk milli takımının başına geçmiş,  6'sı resmi, 12'si özel olmak üzere oynadığı 18 maçta 6 kez kazanıp, 8 yenilgi aldı, 4 maçta da berabere kalmıştı.

avcı-1

Öte yandan TFF yetkilileri de Abdullah Avcı'nın Riva'da olduğunu doğruladığını bildiren Sabuncuoğlu, X sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "TFF yetkilileri tarafıma, Abdullah Avcı’nın Riva’da olduğunu doğruladı. Bu arada sadece Abdullah Avcı değil tüm ekibi orada. Japonya maçına ‘Kuntz ile çıkacağız, gerisini sonra konuşuruz’ dediler" ifadelerini kullandı.

BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Down Sendromlu Özel Futsal Milli Takımı'ndan Avrupa şampiyonluğu

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.