TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#A Milli Takım

A Milli Takım haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, A Milli Takım haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

A Milli Futbol Takımı özel maçta Avusturya ile karşılaşacak Haber

A Milli Futbol Takımı özel maçta Avusturya ile karşılaşacak

A Milli Takım, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı-Beyazlı ekip özel maçta yarın Avusturya ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Başkent Viyana'daki Ernst Happel Stadyumu'nda oynanacak maç, TSİ 22.45'te başlayacak. Müsabaka TRT Spor'dan naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonundan hakem Daniele Chiffi yönetecek. Chiffi'nin yardımcılıklarını aynı ülkeden Giovanni Baccini ve Davide Imperiale yapacak. Üç gün önce oynadığı hazırlık maçında deplasmanda Macaristan'a 1-0 kaybeden Milli Takım, maçın telafisini yapmaya çalışacak. Avusturya ise iki gün önce oynadığı özel maçta deplasmanda Slovakya'yı 2-0 yendi. Türkiye'nin hazırlık maçında karşı karşıya geleceği Avusturya da EURO 2024'te mücadele edecek. Ay-yıldızlı ekip, EURO 2024'te F Grubu'nda Portekiz, C yolu play-off galibi (Gürcistan, Yunanistan, Kazakistan, Lüksemburg) ve Çekya ile mücadele edecek. Avusturya ise şampiyonada D Grubu'nda yer alıyor. Avusturya, Fransa, Hollanda ve A yolu play-off galibi (Galler-Polonya) ile karşı karşıya gelecek. ​ Aday kadrosu Sakatlığı nedeniyle Rıdvan Yılmaz'ın çıkarıldığı A Milli Takım'ın aday kadrosunda şu isimler yer alıyor: Kaleci: Mert Günok (Beşiktaş), Muhammed Şengezer (RAMS Başakşehir), Okan Kocuk (Yılport Samsunspor), Uğurcan Çakır (Trabzonspor). Defans: Mert Müldür (Fenerbahçe), Zeki Çelik (Roma), Ahmetcan Kaplan (Ajax), Merih Demiral (Al-Ahli), Ozan Kabak (Hoffenheim), Samet Akaydın (Panathinaikos), Cenk Özkacar (Valencia), Abdülkerim Bardakcı (Galatasaray). Orta saha: Hakan Çalhanoğlu (Inter), İsmail Yüksek (Fenerbahçe), Kaan Ayhan (Galatasaray), Orkun Kökçü (Benfica), Salih Özcan (Borussia Dortmund), Oğuz Aydın (Corendon Alanyaspor). Forvet: İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Yunus Akgün (Leicester City), Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Semih Kılıçsoy (Beşiktaş), Abdülkadir Ömür (Hull City), Arda Güler (Real Madrid), Can Uzun (Nürnberg), Enes Ünal (Bournemouth), Kenan Yıldız (Juventus), Yusuf Yazıcı (Lille).

Milli Takım'da Stefan Kuntz dönemi sona mı eriyor. O isim Riva'ya gitti Haber

Milli Takım'da Stefan Kuntz dönemi sona mı eriyor. O isim Riva'ya gitti

EURO 2024 elemelerinde D grubunda bulunan Türkiye, dün kendisinden nispeten daha güçsüz bir milli takım olan Ermenistan'a karşı etkisiz bir performans sergileyip 1-1 berabere kalınca büyük hayal kırıklığı yarattı. Bu gelişmenin ardından son dönemde sık sık tartışılan A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile yolların ayrılacağı iddia edildi. Ünlü spor muhabiri Yağız Sabuncuoğlu'nun iddiasına göre Abdullah Avcı ile bu akşam saatlerinde Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Riva Tesislerinde görüşme yapıldı. Avcı ile TFF arasında geçen görüşmenin ayrıntılarının ilerleyen günlerde belli olması beklenirken; iki tarafın anlaşması halinde Abdullah Avcı 2. kez milli takımın başına geçecek. Son olarak Trabzonspor ile lig şampiyonluğu yaşayan Avcı, 17 Kasım 2011 tarihinde Türk milli takımının başına geçmiş,  6'sı resmi, 12'si özel olmak üzere oynadığı 18 maçta 6 kez kazanıp, 8 yenilgi aldı, 4 maçta da berabere kalmıştı. Öte yandan TFF yetkilileri de Abdullah Avcı'nın Riva'da olduğunu doğruladığını bildiren Sabuncuoğlu, X sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "TFF yetkilileri tarafıma, Abdullah Avcı’nın Riva’da olduğunu doğruladı. Bu arada sadece Abdullah Avcı değil tüm ekibi orada. Japonya maçına ‘Kuntz ile çıkacağız, gerisini sonra konuşuruz’ dediler" ifadelerini kullandı. TFF yetkilileri tarafıma, Abdullah Avcı’nın Riva’da olduğunu doğruladı. Bu arada sadece Abdullah Avcı değil tüm ekibi orada. Japonya maçına ‘Kuntz ile çıkacağız, gerisini sonra konuşuruz’ dediler. — Yağız Sabuncuoğlu (@yagosabuncuoglu) September 9, 2023 BU HABER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Down Sendromlu Özel Futsal Milli Takımı'ndan Avrupa şampiyonluğu

A Milli Takım aday kadrosu açıklandı Haber

A Milli Takım aday kadrosu açıklandı

UEFA 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde 8 Eylül'de Ermenistan ve 12 Eylül'de özel maçta Japonya ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosu belli oldu. Kazımcan Karataş, Yusuf Sarı ve Bertuğ Yıldırım, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un görev vermesi halinde ilk kez ay-yıldızlı formayı giyecek. Aday kadroya 5 futbolcu ile en fazla Fenerbahçe'den oyuncu davet edildi. Kadroda Galatasaray'dan 4, Beşiktaş'tan 3, Trabzonspor, Adana Demirspor, Inter, Manchester United, Atletico Madrid, Borussia Dortmund, Roma, Benfica, Valencia, Stade Rennais, TSG 1899 Hoffenheim, ve Al-Ahli'den de 1'er futbolcu bulunuyor. A Milli Futbol Takımı'na davet edilen futbolcular, 3 Eylül Pazar günü saat 18.00'den itibaren TFF'nin Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanmaya başlayacak. Milliler, 8 Eylül Cuma günü saat 21.45'te Eskişehir Yeni Stadyumu'nda Ermenistan ile karşılaşacak. Ay-yıldızlılar, daha sonra 12 Eylül Salı günü TSİ 15.20'de Belçika'nın Genk şehrinde bulunan Cegeka Arena'nda Japonya ile hazırlık maçı yapacak. A Milli Futbol Takımı'nın aday kadrosu şöyle: Kaleci: Altay Bayındır (Manchester United), Mert Günok (Beşiktaş), Uğurcan Çakır (Trabzonspor) Defans: Onur Bulut (Beşiktaş), Zeki Çelik (Roma), Abdülkerim Bardakcı (Galatasaray), Cenk Özkacar (Valencia), Çağlar Söyüncü (Atletico Madrid), Merih Demirel (Al-Ahli), Ozan Kabak (TSG 1899 Hoffenheim), Kazımcan Karataş (Galatasaray), Mert Müldür (Fenerbahçe) Orta saha - Forvet: Cengiz Ünder (Fenerbahçe), Yusuf Sarı (Adana Demirspor), Hakan Çalhanoğlu (Inter), İsmail Yüksek (Fenerbahçe), Orkun Kökçü (Benfica), Salih Özcan (Borussia Dortmund), Salih Uçan (Beşiktaş), İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Barış Alper Yılmaz (Galatasaray), Bertuğ Yıldırım (Stade Rennais), Umut Nayir (Fenerbahçe) BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR- Alzheımer’ın erken belirtileri nelerdir?

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.