TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manchester United, Altay’ı açıkladı

 Manchester United, Fenerbahçe’den Altay Bayındır ile sözleşme imzalandığını açıkladı. İngiliz devi bu transfer için sarı lacivertlilere, 5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2023 08:36
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Manchester United, Altay’ı açıkladı

Manchester United, geçtiğimiz günlerde anlaşmaya vardığı Fenerbahçe’nin başarılı file bekçisi Altay Bayındır ile 4+1 yıllık anlaştığını açıkladı. İngiliz devi bu transfer için Fenerbahçe’ye 5 milyon Euro bonservis bedeli, sonraki satıştan yüzde 20 pay, satış bedelinin 10 milyon euroyu geçmesi halinde +1 milyon euro pay verecek. Sarı lacivertli ekip de Altay için bir veda mesajı yayınladı.

Yayınlanan mesajda, “Yolun Açık Olsun Fenerbahçe’nin Evladı Altay Bayındır. 21 yaşında merhaba dediğin Çubuklu ile bugün bir hikâyeyi geride bırakıyorsun. Zor günler yaşadın belki çok üzüldün çok üzüldük ama Sarı Lacivert'e inanmaktan bu formaya bağlılıktan hiç vazgeçmedin! Şimdi senin için yeni bir meydan okuma başlıyor. Unutma ki Kulübün ve taraftarın hep seninle! Fenerbahçe hep senin evin! Kalplerimiz hep yanında! Başarıların gururumuz mutluluğun mutluluğumuz olacak! Yolun açık, şansın bol olsun!” denildi.

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR- ‘'Hayır’’ diyememek depresyona mı yol açıyor?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.