TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karşıyaka'nın bu hafta maçı yok mu? Karşıyaka bay mı geçiyor?

TFF 3.Lig 2. Grup'ta mücadele eden Karşıyaka Spor Kulübü, 2023-2024 sezonunda üst üste elde ettiği galibiyetlerle zirvede yerini koruyor. Peki, Karşıyaka Spor Kulübü, bu hafta bay mı geçiyor? Yeşil kırmızılıların maçı ne zaman? Karşıyaka'nın rakibi kim? Karşıyaka Stadyumu’nda yeni gelişmeler neler? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2023 08:58
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Karşıyaka'nın bu hafta maçı yok mu? Karşıyaka bay mı geçiyor?

TFF 3.Lig'de büyük heyecan devam ediyor. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanmaya devam ederken kalite ve rekabet her geçen sene artıyor. Alt liglerde sponsor desteği ve yatırım ile liglerin marka değeri yükseliyor. 3.Lig 2.Grup'ta İzmir temsilcisi Karşıyaka Spor Kulübü, bu sezon fırtına gibi esiyor. Yeni başkan, yeni yönetim, yeni transferlerle taraftarlarını heyecanlandıran yeşil kırmızılılar zirvede yerini koruyor. İzmir ekibi TFF 3.Lig'de 5 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyet ile 16 puanla 1.sırada yer alıyor. Karşıyaka bu sezon şampiyonluğu hedefliyor.

TFF 3.Lig 2.Grup'ta 9.haftasında Karşıyaka Spor Kulübü bay geçiyor. Yeşil kırmızılılar bu hafta bay geçerek maça çıkmayacak. Yeşil kırmızılı taraftarlar hemen hemen her maçta tribünleri dolduruyor. Deplasman otobüslerini kaldıran Karşıyakalılar takımlarını son topa kadar destekliyor. Yılan hikayesine dönen Karşıyaka Stadyumu için kulüp başkanı Azat Yeşil harekete geçti. Yakın zamanda açıklama yapması bekleniyor. Karşıyakalı taraftarlar ise stadyum hasreti ile yanıp tutuşuyor.

ersin aka

ERSİN AKA İLE DEVAM

Ersin Aka yönetimindeki Karşıyaka Spor Kulübü, Selçuk Yaşar Spor Tesislerinde hazırlıklarını sürdürüyor. Ersin Aka'ya son haftalarda taraftar liderlerinin yaptığı eleştiriler üzerine kulübün başkanı Azat Yeşil'den açıklama gelmişti. Başkan Yeşil, kişi ve kurumların kararlarına göre harekete etmeyeceklerini ifade ederek antrenörü korudu. Karşıyaka Spor Kulübü, 9.haftayı bay geçiyor. 10.haftada ise Anadolu Üniversitesi ile kozlarını paylaşacak. Eskişehir'de oynanacak olan müsabakaya yeşil kırmızılıların deplasman otobüsü kaldırması bekleniyor.

karşıyaka taraftarı

KARŞIYAKA STADYUM İSTİYOR 

Edinilen bilgilere göre, Karşıyaka Spor Kulübü'nün Başkanı Azat Yeşil ve ekibi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ile yoğun görüşmelerden sonra stadyumun, tesisleşme inşası için bir yol haritası belirlendi. Cenk Karace, İlker Ergüllü ve Hasan Yıldırım'ın da yer aldığı ziyarette Karşıyakalı yöneticiler plan ve projelerini sundu. Uzun süren görüşmelerin ardından Bakan Yeşil; kısa, orta ve uzun vadede projelerini, hedeflerini anlattı. Türkiye'nin ve İzmir'in en köklü spor kulüpleri arasında yer alan Karşıyaka Spor Kulübü'nün taraftarları stadyumuna kavuşmak istiyor.

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: P. Karşıyaka, Avrupa’da 2’de 2 yaptı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.