TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karşıyaka'nın Başkanı Azat Yeşil'den Stadyum müjdesi

Karşıyaka Spor Kulübü'nün Başkanı Azat Yeşil, kulübün resmi X (Twitter) hesabından açıklamalarda bulundu. Başkan Yeşil, basketbol, voleybol ve futboldaki sponsorlarına teşekkür ederek Karşıyakalı taraftarlara stadyum müjdesini verdi. Karşıyakalılar stadyumuna kavuşabilecek mi? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2023 10:16
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Karşıyaka'nın Başkanı Azat Yeşil'den Stadyum müjdesi

Karşıyaka Spor Kulübü 2023-2024 sezonunda yeni başkan, yeni yönetim ile futbol, basketbol ve voleybolda iddialı başladı. Başkan Azat Yeşil, futbolda ve voleybolda yeni sponsor anlaşmalarına imza atarak Karşıyaka'ya destek sağladı.

Sponsor ve yatırımcıların desteğiyle TFF 3.Lig'de yeni transferlerle şampiyonluğu hedefleyen yeşil kırmızılılar voleybol ve basketbolda hedefleri yüksek... Basketbolda Pınar grubu ile yaklaşık 30 yıldır desteğini alan Karşıyaka Spor Kulübü hem Avrupa'da hem de Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon olmak istiyor. Voleybolda ise Zübeyde Hanım'ın kızları Medical Point ile anlaşmaya imza atarak Kadınlar 2'inci ligde play off hedefiyle sahaya çıkıyor.

Karşıyakalı taraftların özlem duyduğu stadyum uzun yıllardır yılan hikayesine döndü. Yeşil kırmızılıların hasret çektiği Karşıyaka Stadyumunda yeni gelişmeler yaşanıyor. Başkan Azat Yeşil ve yönetimi stadyumu tekrardan inşa etmek için ısrarlı davranıyor. Bir dönem meclis gündeminde yer alan stadyum zaman içerisinde unutuldu. İddialara göre kulüp yönetimi gerekli anlaşmaşarı sağladı, yeni yılda Karşıyakalılara stadyum süprizi olabilir.

AZAT YEŞİL: KARŞIYAKA'YA TESİS KAZANDIRMAK İSTİYORUZ

Karşıyaka Spor Kulübü'nün resmi twitter hesabından açıklama yapan Başkanı Azat Yeşil, "Öncelikle isim sponsoru olarak basketbolda yıllardır desteğini hiç kesmeyen Pınar'a ve voleybolda Medical Point'e teşekkür ediyorum. AOSB bünyesinde kulübümüze destek veren firmalardan, AVEK Otomotiv başta olmak üzere, büyük güç ve destek aldık. Artık yöneticilerin ceplerinden sağladıkları borç ve maddi imkanlarda kulüplerinyaşaması mümkün değil. Bu konuda Onursal Başkanımız Selçuk Yaşar'ın vasiyeti olan sanayiciler ile kulüp iş birliği hayata geçiren AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Karace, AOSB Yükek İstişare Kurulu Başkanı Mustafa Karabağlı ve AOSB Yönetim Kurulu üyeleri İlker Ergüllü ve Hasan Yıldırım'a, Kulübümüz ile firmalar arasında kurdukları iletişim ve sağlamış oldukları güçlü desteğin yanı sıra, yönetimimizdeki başarılı çalışmaları nedeniyle şükranlarımı iletiyorum. Hedefimiz; Karşıyaka'ya, stadyum başta olmak üzere yeni tesisler kazandırmak. Bu konudaki çalışmalarımız ahenk içerisinde ve artan yoğunlukta sürüyor" ifadelerini kullandı.

Bu haber de ilginizi çekebilir: Pınar Karşıyaka, Şampiyonlar Ligi’nde siftah yaptı: Pınar Karşıyaka- Filou Oostende: 94-77

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.