TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karşıyakalı taraftarlar dijital bilete sitem ediyor! Mobilet.com üzerinden maç bileti nasıl alınır?

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Karşıyaka Spor Kulübü, sezonun ikinci haftasında evinde Yeni Amasyaspor'u misafir edecek. Peki, Karşıyaka-Yeni Amasyaspor maçının biletleri nereden alınıyor? Dijital bilet uygulaması Mobilet üzerinden maç bileti nasıl alınır? Mobilet nedir? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2023 09:22
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Karşıyakalı taraftarlar dijital bilete sitem ediyor! Mobilet.com üzerinden maç bileti nasıl alınır?

2023-2024 sezonunun ikinci haftasında Karşıyaka evinde Yeni Amasyaspor'u misafir edecek. Karşıyaka-Yeni Amasyaspor maçı Alsancak Mustafa Denizli Stadyumunda 17 Eylül'de saat 19:00'da oynanacak. Karşılaşmanın hakemi Mikail Cihangir, yardımcıları ise Sezgin Altun ve Kerem Candaş olacak. Karşıyakalı taraftalar evinde çıkacağı ilk maçı sabırsızlıkla bekliyor. Yeşil kırmızılı taraftarlar maça sayılı günler kala hazırlıklarına devam ediyor. Yönetimde büyük değişime giden Karşıyaka Spor Kulübü, yeni yönetim, yeni sponsorlar ve yeni transferlerle şampiyonluğu hedefliyor.

ksk 7

DİJİTAL BİLET

Karşıyaka futbol kombine satışları devam ederken bilet uygulamasında radikal değişiklikler yapan kulüp yönetimi maç biletlerini dijital uygulama üzerinden Mobilet ile satışa sunuyor. Kafa karışıklığını beraberinde getiren bu değişime Karşıyakalı taraftarlar tepki gösteriyor. Özellikle yaş olarak 40 yaş üstü taraftarlar ve akıllı telefon kullanmayan bu durumdan pek memnun değil!  Ayrıca yeşil kırmızılı taraftarlar öğrenci biletlerinin pahalı olmasından rahatsız olduğunu gerekli mecralara iletti.

Geleneksel bileti gişeden alan yeşil kırmızılı taraftarların bir kısmı eski uygulamanın olması gerektiğini ifade ederken bazı taraftar grupları da biletlerin dijital mecralardan alınması gerektiğini belirtiyor. Diğer yandan farklı düşünen bir grup taraftar ekibi de hem dijital bilet hem de kağıt bilet olması gerektiğini ifade ediyor.

KARŞIYAKA MAÇ BİLETİ NASIL ALINIR?

Karşıyaka Spor Kulübü bu soru işaretlerini aydınlatmak için resmi sosyal medya hesabından bilet nasıl alınır diye video yayınladı. Peki, Karşıyakalı taraftarlar Mobilet uygulamasından maç biletlerini nasıl alacak? Maç biletlerine taraftarlar nasıl ulaşabilir? Sizler için hazırladık...

Mobilet üzerinden maç bileti almaya çalışan yeşil kırmızılı taraftarlar için Karşıyaka sosyal medya platformları taraftarlar için kısa bir video hazırladı. Mobil uygulaması androidde çok kötü olduğu için bilgisayarda tarayıcı üzerinden alırsanız rahat alınıyor. 1 Kişi en fazla 9 bilet alabiliyor. Her bilete 5 TL işlem bedeli alınıyor .Maç gününden önce biletinizi almanız tavsiye ediliyor.

İLKER ERGÜLLÜ:KISA SÜREDE SIKINTI OLMAYACAK

Karşıyaka Spor Kulübü'nün Sportif İşlerden Sorumlu Asbaşkan İlker Ergüllü, sistemin kısa sürede oturacağını söyledi. "Uygulama ve biletlerle ilgili taraftarımızın bütün talep ve eleştirilerini değerlendiriyoruz" diyen Ergüllü, "Yeni sisteme inanıyoruz. Kısa süre içerisinde bilet sistemi oturup sıkıntı yaşanmayacaktır. Bu hafta Amasya FK maçında da stat girişlerinde sorun yaşanmaması için gerekli tüm tedbiri alacağız" ifadelerini kullandı.

dijital-bilet

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.