TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karşıyaka Spor Kulübü'nde Olcay Orak dönemi

A Milli Kadın Basketbol Takımın Antrenörü ve U16 Kız Milli Takımın başantrenörü Olcay Orak, Pınar Karşıyaka Basketbol Altyapı Direktörlüğü görevine getirildi. Peki tecrübeli antrenör Olcay Orak kimdir? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2023 08:13
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Karşıyaka Spor Kulübü'nde Olcay Orak dönemi

Türkiye’nin en köklü spor kulüplerinden Karşıyaka Spor Kulübü’nde geçtiğimiz günlerde  olağanüstü genel kurulun ardından yeni yönetim açıklanmıştı. Azat Yeşil’in başkanlık görevini üstlendiği yönetimde futbol, basketbol ve voleybol branşlarının yönetim ve idari kadrosu belli oldu. Büyük değişime uğrayan yeşil kırmızılıların basketbol altyapı direktörü Olcay Orak oldu.

Karşıyaka Spor Kulübü resmi twitter sayfasından yaptığı açıklamayla deneyimli antrenörün kulübe geldiğini açıkladı. Uzun yıllar Kadınlar Basketbol Süper Lig'de başantrenör olarak çalışan ve kadın basketbolunda önemli başarılar elde eden tecrübeli antrenör 2023-2024 sezonunda yeşil kırmızılılar ile çalışacak.

olcay orakkk-ilkses

OLCAY ORAK KARİYERİ

İzmir doğumlu olan Olcay Orak, kadın basketbolunda uzun yıllar görev aldı. Milli takıma ve kadın basketbol liglerine önemli oyuncular yetiştiren tecrübeli antrenör birçok takımda görev aldı. Orak daha önce Güre Belediyesi, Edremit Belediyesi, BOTAŞ, Tarsus Belediyesi, Mersin BüyükŞehir Belediyesi, Bornova Beckerspor, Adana ASKİ, Elazığ İl Özel İdare ve Çukurova Basketbol'da başantrenör olarak görev yapmıştı. Çukuorva Basketbol ile Avrupa'da önemli başarılar elde etti. A Milli Kadın basketbol takımı ile uzun yıllar çalışan tecrübeli antrenör en son İzmir'de düzenlenen U16 Kızlar Avrupa Şampiyonası'nda görev almıştı.

BU İÇERİK DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: KARŞIYAKA’NIN FORMA İSİM SPONSORU AVEK OTOMOTİV OLDU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.