TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karşıyaka'nın play-off'ta rakibi Anadolu Üniversitesi oldu

TFF 3.Lig'de mücadele eden Karşıyaka Spor Kulübü'nün play-off eşleşmelerinde rakibi Anadolu Üniversitesi oldu. Peki, Karşıyaka bir üst lige çıkabilecek mi? Karşıyaka- Anadolu Üniversitesi maçı ne zaman? Nerede? Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2024 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2024 12:08
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Karşıyaka'nın play-off'ta rakibi Anadolu Üniversitesi oldu

TFF 3.Lig'de normal sezon sona erdi. Büyük heyecana sahne olan sezon maçlarından sonra play-off eşleşmeleri belli oldu. Sezonu lider olarak bitiren Batman Petrol direkt 2.Lig'e çıkma başarısını gösterdi. Play-Off’a kalan takımlar ise Elazığ, Karşıyaka, Turgutluspor, Efeler 09 ve Anadolu Üniversitesi oldu.TFF 3.Lig 2. Grup'ta mücadele eden Karşıyaka Spor Kulübü, play-off'ta Anadolu Üniversitesi ile eşleşti. İzmir temsilcisi 4 yıl aradan sonra ilk kez play-off oynamayı garantilerken şampiyonluğu son 1 hafta kala kaçırdı. 

KAF-KAF'IN RAKİBİ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ 

Yeşil kırmızılılar, oynadığı 27 müsabakada 16 galibiyet, 4 beraberlik, 7 mağlubiyetle 52 puanla sezonu üçüncü sırada bitirdi. Kaf-Kaf, play-off eşleşmelerinde Anadolu Üniversitesi ile kozlarını paylaşacak. Anadolu Üniversitesi ise oynadığı 28 müsabakada 11 galibiyet, 6 beraberlik, 11 mağlubiyetle 39 puanla 6.sırada yer alıyor. Play-Off statüsüne göre ligi 3. bitiren Karşıyaka Spor Kulübü, Anadolu Üniversitesi ile tek maç oynayacak. Karşılaşmadan galip gelen takım bir üst tura çıkacak. Karşıyaka- Anadolu Üniversitesi maçı 2 Mayıs Perşembe günü saat 20:00'da Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu'nda oynanacak. Büyük heyecana sahne olacak mücadele TFF YouTube hesabından yayınlanacak. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından henüz karşılaşmanın hakemleri açıklanmadı. 

kaf kaf

"EN İYİ TAKIM BİZİZ"

Play-off eşleşmelerinde en iyi takım olduklarını vurgulayan Karşıyaka'nın Teknik Direktörü Erkan Sözeri, "Perşembe günü Anadolu Üniverseti maçını geçtikten sonra Turgutluspor-Efeler 09 maçının galibiyle karşılaşacağız. Grup finalini yine büyük ihtimalle Elazığspor ile oynadıktan sonra final maçında 1'inci Grup'tan gelen finalist ile karşılaşacağız. Tüm rakiplere saygım var ama en iyi takım biziz. Benim oyuncularıma güvenim tam. Hacettepe maçını kazanıp taraftarlarımızı mutlu etmek isterdik ve onlarla bütünleşmek isterdik ama olmadı. Biz muhteşem taraftarımız ile Play-Off sonunda bütünleşeceğiz" diye konuştu. 
 

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.