TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fatih Karagümrük – Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Fatih Karagümrük – Antalyaspor maçı hangi kanalda yayınlanıyor?

Trendyol Süper Lig'in 34. Haftasında futbol heyecanı tam gaz devam ediyor. Süper Lig’de bu hafta Fatih Karagümrük ile Antalyaspor karşı karşıya gelecek. Maçın yayın saati ve hangi kanalda yayınlanacağı gibi detaylar arama motorlarında ilgiyle aratılıyor. Peki Fatih Karagümrük – Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Fatih Karagümrük – Antalyaspor maçı hangi kanalda yayınlanıyor?

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2024 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2024 12:06
Kaynak: HABER MERKEZİ
Fatih Karagümrük – Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Fatih Karagümrük – Antalyaspor maçı hangi kanalda yayınlanıyor?

Fatih Karagümrük, son maçında İstanbulspor'u 2-1 yenerek 7 haftalık galibiyet özlemini sonlandırdı. Şimdi ise Antalyaspor karşısında kazanarak küme düşme hattının üzerine çıkmaya çalışacak. Bu sezon Süper Lig'de oynadığı 33 maçta 8 galibiyet, 9 beraberlik ve 16 mağlubiyet alan kırmızı-siyahlılar, toplamda 33 puanla ve averajla 17. sırada yer alıyor.

ANTALYASPOR LİGDE 9. SIRADA

Öte yandan, Bitexen Antalyaspor, ligde 11 galibiyet, 12 beraberlik ve 10 mağlubiyetle 45 puanla 9. sırada bulunuyor. İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan müsabakayı Antalyaspor 2-1 kazanmıştı. VavaCars Fatih Karagümrük takımında ise kart cezalısı olan Ryan Mendes ve Emre Mor, karşılaşmada forma giyemeyecek isimler arasında yer alıyor. Peki Fatih Karagümrük – Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? İşte detaylar…

antalyaspor

FATİH KARAGÜMRÜK – ANTALYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Fatih Karagümrük ile Antalyaspor arasında gerçekleşecek olan müsabaka 29 Nisan Pazartesi günü saat 20.00’da başlayacak olup, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak.

FATİH KARAGÜMRÜK – ANTALYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA?

Futbol tutkunlarının merakla beklediği Fatih Karagümrük – Antalyaspor karşılaşması beIN SPORTS 1’de canlı olarak yayınlanacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.