TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karşıyaka bombayı patlattı: Karşıyaka Cenk Ahmet Alkılıç'ı transfer etti

TFF 3.Lig 2.Grupta mücadele eden Karşıyaka Spor Kulübü, transferleriyle taraftarlarını heyecanlandırmaya devam ediyor. Kaf-Kaf son olarak tecrübeli kanat oyuncusu Cenk Ahmet Alkılıç'ı transfer etti. Peki Cenk Ahmet Alkılıç kimdir? Cenk Ahmet Alkılıç hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2023 07:45
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Karşıyaka bombayı patlattı: Karşıyaka Cenk Ahmet Alkılıç'ı transfer etti

TFF 3.Lig 2.Grupta mücadele eden Karşıyaka Spor Kulübü; yönetimde büyük değişime giderek yeni yönetim, yeni sponsorlar ve yeni transferlerle umudunu tazeliyor. 2022-2023 sezonunda görev alan 22 futbolcu yeni sezonda yer almıyor. 2023-2024 sezonunda ise toplam 15 takviye ile Karşıyaka kadrosunu güçlendirdi.

Yeşil kırmızılılar şampiyonluk hedefiyle sezona galibiyet ile başladı. Galibiyet primlerini alan futbolcular motive bir şekilde antrenmanlara çıkıyor. Karşıyaka transferleriyle taraftarlarını heyecanlandırmaya devam ediyor, son olarak da tecrübeli kanat oyuncusu Cenk Ahmet Alkılıç'ı transfer etti. Peki Cenk Ahmet Alkılıç kimdir? Cenk Ahmet Alkılıç hangi takımlarda forma giydi? İşte sizlerle...

Karşıyaka Spor Kulübü'nün resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:

Hoş geldin, Cenk Ahmet Alkılıç! Tecrübeli kanat oyuncusu Cenk Ahmet Alkılıç ile 2 yıllık sözleşme imzaladık.Cenk Ahmet’e hoş geldin diyoruz ve takımımızla birlikte başarılı bir sezon geçirmesini diliyoruz.

cenk ahmet alkılıç-ilkses11 (1)

CENK AHMET ALKILIÇ KİMDİR?

Cenk Ahmet Alkilic 9 Aralık 1987 tarihinde İzmir'de doğdu. Cenk Ahmet Alkılıç 1,70 m boyundadır. Cenk Ahmet Alkilic isimli futbolcunun piyasa ve bonservis değeri 175 Bin €'dur. Oyuncusunun en yüksek piyasa değeri ise 1.40 milyon euroya kadar çıkmıştır.Tecrübeli kanat oyuncusu Süper Lig'de ve TFF 1.Lig'de çeşitli takımlarda mücadele etti.

CENK AHMET ALKILIÇ KARİYERİ:

2006 Beylerbeyi Spor

2009 Altay

2011 Ç. Rizespor

2014 K. Erciyesspor

2015 Başakşehir

2017 Alanyaspor

2017 Başakşehir

2017 Alanyaspor

2019 BB Erzurumspor

2021 Eyüpspor

BU HABER DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Göztepe-Teksüt Bandırmaspor maçının biletleri ne kadar? Biletler satışa ne zaman çıkıyor?

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.