TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir Büyükşehir Avrupa kupasını kazanmak istiyor 

Avrupa'nın en prestijli organizasyonlarından IWBF (Uluslararası Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonu) EuroCup 3 maçları 27-30 Nisan’da Yalova’da yapılacak

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2023 10:56
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
İzmir Büyükşehir Avrupa kupasını kazanmak istiyor 

HÜSEYİN DEMİR 
Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi 1. etap müsabakaları son maçında İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü uzatmalarda Gazişehir Gaziantep'i 77-74 yenerek 5'te 5 yapmıştı.

İzmir ekibi formda 
Son haftalarda formda olan İzmir'in "Engelsiz Efeleri" yükselişe geçerek başarılarıyla göz kamaştırmaya devam ediyor. Takımın bu sefer hedefi Avrupa Kupasını kazanarak İzmir'e geri dönmek... İzmir Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ersan Odaman ve Kulüp Genel Sekreteri Barış Şeref, Takım Sporları Direktörümüz Saffet Türksoyuer ve Bireysel Sporlar Direktörü Deha Erduran ile birlikte kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi.

Ersan Odaman: "İzmir'e kupa ile dönmek istiyoruz”
Sporculara başarılar dileyen Başkan Ersan Odaman, “Tekerlekli sandalye basketbol takımımızla gurur duyuyoruz. İzmir'i Avrupa sahnesinde en iyi şekilde temsil edeceklerini ve İzmir'e kupa ile döneceklerine inanıyoruz” dedi.

Maçlar Yalova'da 
27-30 Nisan’da Yalova’da yapılacak EuroCup 3 Final B Grubu'nda yer alan İzmir Büyükşehir Belediye, Fransa’dan Toulouse IC, İsviçre’den Pilatus Dragon ve İtalya'dan Dinamo Sassari ekipleriyle mücadele edecek.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.