TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İstanbulspor'un teknik direktörü Osman Zeki Korkmaz kimdir? Osman Zeki Korkmaz ne kadar maaş alıyor?

İstanbulspor’u Süper Lig’e çıkarmıştı! Teknik direktör Osman Zeki Korkmaz hayatı ve kariyerine dair bilgiler merak ediliyor ve arama motorlarında aratılıyor. Biz de sizin için kendisine dair merak edilenleri derledik. Peki Osman Zeki Korkmaz kimdir? Osman Zeki Korkmaz ne kadar maaş alıyor? İşte Osman Zeki Korkmaz maaşı…

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2024 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2024 15:33
Kaynak: HABER MERKEZİ
İstanbulspor'un teknik direktörü Osman Zeki Korkmaz kimdir? Osman Zeki Korkmaz ne kadar maaş alıyor?

İstanbulspor'u 17 yıl sonra ilk kez Süper Lig'e çıkaran Osman Zeki Korkmaz kimdir? Teknik direktör Osman Zeki Korkmaz ne kadar maaş alıyor? İşte Osman Zeki Korkmaz maaş…

osman zeki korkmaz

OSMAN ZEKİ KORKMAZ KİMDİR?

Osman Zeki Korkmaz, 2 Mayıs 1982 doğumlu Türk bir teknik direktördür. Şu anda Süper Lig ekibi İstanbulspor'un teknik direktörlüğünü yapmaktadır.

Osman Zeki Korkmaz, kariyerine 2006 yılında Fenerbahçe genç takımında antrenör olarak başladı ve 2009 yılında teknik direktör yardımcısı olarak ayrıldı. Bu süre zarfında Konyaspor, Çaykur Rizespor, Gaziantepspor, Ankaragücü ve Eskişehirspor gibi çeşitli kulüplerde yardımcı antrenörlük görevlerinde bulundu.

2014-15 sezonunda Yeni Amasyaspor'da teknik direktörlük deneyimini yaşadı. Ardından, 2016-2017 yılları arasında Ankaragücü takımında İsmail Kartal'ın yardımcılığını üstlendi.

23 Ağustos 2021'de, 1. Lig'de İstanbulspor'un başına geçti. İlk sezonunda takımı play-off'larda dördüncü sırada bitirdi. İstanbulspor'u 17 yıl aradan sonra Süper Lig'e taşıyan play-off finalinde ise Bandırmaspor'u mağlup etti. Başarılı performansıyla dikkat çeken Korkmaz, 9 Haziran 2022'de kulüple olan sözleşmesini 2025'e kadar uzattı.

5 Eylül 2022'de UEFA Pro Lisans belgesi alan Korkmaz, İstanbulspor ile yeni bir sözleşme imzaladı. Ancak, 24 Ekim 2022'de görevinden istifa etti.

2 Haziran 2023 tarihinde ise 1. Lig ekibi Manisa FK'nin başına geçti.

Osman Zeki Korkmaz 19 Oca 2024’te İstanbulspor’da 2 yıllık sözleşme imzaladı.

osman zeki korkmaz

FAHRUDİN OMEROVİC NE KADAR MAAŞ ALIYOR?

Şu anda İstanbulspor’da görev yapan Osman Zeki Korkmaz’ın ne kadar maaş aldığı merak ediliyor. Teknik direktör Osman Zeki Korkmaz’ın maaş bilgisi bulunmamaktadır.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.