TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hüseyin Beşok'tan Rektör Budak'a ziyaret

Türkiye Basketbol Federasyonu Asbaşkanı ve FIBA Avrupa Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Beşok, Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak’ı ziyaret etti

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2023 12:36
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Hüseyin Beşok'tan Rektör Budak'a ziyaret

HÜSEYİN DEMİR

Ege Üniversitesi Rektörlük Binası’nda gerçekleşen ziyarette Hüseyin Beşok, 2022 yılında düzenlenen 18 Yaş Altı Erkekler Avrupa Şampiyonası ve bu sene düzenlenecek 16 Yaş Altı Kızlar Avrupa Şampiyonası’na Ege Üniversitesi’nin verdiği destekten duyduğu mutluluğu ifade etti. Ziyarette Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Timuçin Gençer de yer aldı. Görüşmenin ardından TBF Asbaşkanı ve FIBA Avrupa Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Beşok, Budak’a ay-yıldızlı forma hediye etti. Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, " Türkiye Basketbol Federasyonu Asbaşkanı Hüseyin Beşok ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Timuçin Gençer'e ziyaretleri için teşekkür ediyorum" dedi.

U16 AVRUPA ŞAMPİYONASI İZMİR'DE

İzmir, üst üste ikinci kez FIBA'nın altyapı turnuvalarına ev sahipliği yapıyor. 2023 Yıldız Kızlar Avrupa Şampiyonası 11-19 Ağustos tarihlerinde Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu ve Bornova Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde oynanacak. Geçen yıl U18 Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası'nda seyirci rekoru kırılmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.