TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göztepeli taraftarlar Giresun'a akın edecek!

Trendyol 1.Lig'de mücadele eden Göztepe Spor Kulübü, sezonun bitimine dört hafta kala Süper Lig için geri sayıma başladı. Sarı kırmızılılar, Giresunspor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak. Göztepeli taraftarlar Giresun'a akın edecek. Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2024 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2024 10:49
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Göztepeli taraftarlar Giresun'a akın edecek!

TFF 1.Lig'de büyük heyecan devam ediyor. Birbirinden heyecanlı ve keyifli maçlar oynanırken kalite, rekabet artıyor. Sezonun 31.haftasında Göztepe Spor Kulübü, Giresunspor ile karşı karşıya geliyor. Sezonun bitimine sayılı haftalar kala meşaleyi yakan Göztepeli taraftarlar Süper Lig için geri sayıma başladı. 2023-2024 sezonuna şampiyonluk parolasıyla başlayan İzmir temsilcisi Süper Lig kutlama hazırlıklarını yapıyor. Sezonun ilk yarısında oynanan Göztepe- Giresunspor maçında sarı kırmızılılar rakibini 3-0 yenmeyi başarmıştı. Stanimir Stoilov yönetiminde Göztepe, hazırlılarını sürdürüyor. Deneyimli Bulgar antrenör takımına rehavet uyarısında bulundu.

GÖZTEPELİ TARAFTARLAR GİRESUN'A AKIN EDECEK

Sarı kırmızılılar, Giresunspor ile 20 Nisan Cumartesi günü saat 16:00'da Çotanak Spor Kompleksinde karşılaşacak. Nefesleri kesecek mücadele TRT Spor Ekranlarından yayınlanacak. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından henüz karşılaşmanın hakemleri açıklanmadı. Göztepeli taraftar akın akın Giresun'a gitmeye hazırlanıyor. Sarı kırmızılı yönetimi uçak ve otobüs organizasyonları için harekete geçti.

SÜPER LİG YAKIN, MEŞALELERİ YAKIN!

TFF 1. Lig'de sezonun bitime 4 hafta kala Süper Lig'e yaklaşan Göztepe Spor Kulübü'nün taraftarları Giresunspor maçı için aksiyon aldı. Büyük organizasyon ile hazırlıklarını sürdüren sarı kırmızılı binlerce taraftar Giresun'a akın edecek. Yönetimin desteği ile taraftarlar birlik oldu. Göztepe'de nefesler tutuldu, geri sayım başladı. Küme düşmesi kesinleşen Giresunspor karşısında mutlak galibiyet almak isteyen sarı-kırmızılılarda heyecan artıyor. İzmir temsilcisi, Giresunspor’u yendiği takdirde pazar ve pazartesi rakiplerinin oynayacağı maçları bekleyecek. Göztepe, Çorum FK ve Kocaelispor'un yenilmesi, Sakaryaspor'un da en az berabere kalması halinde Süper Lig'e çıkmayı garantileyecek.

KÖYBAŞI İLE ERDOĞAN FORMA GİYMİYOR

Göztepe'de sakatlığından dolayı sezonu kapatan kaptan sol bek İsmail Köybaşı ve tedavisi süren orta saha Doğan Erdoğan Giresunspor'a karşı forma giyemecek. Edinilen bilgiilere göre kulüp doktorları tarafından yoğun tedavi süreci sonras iyileşen Ahmed Ildız'ın Stanimir Stoilov tarafından görev verilmesi durumunda sahada yer alacağı tahmin ediniliyor.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.