TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İzmir takımları için kritik hafta sonu!

İzmir futbol takımları bu hafta sonu zorlu müsabakalara çıkacak. Üst lige çıkmak isteyen Göztepe, Menemen FK ve Bucaspor 1928 ve Karşıyaka’nın ’in maçları nefes kesecek

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2024 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2024 10:23
Kaynak: GURBET YAVUKLU
İzmir takımları için kritik hafta sonu!

Liglerde son haftalara yaklaşırken, bu hafta sonu İzmir futbol takımlarını zorlu müsabakalar bekliyor. Göztepe, Menemen FK ve Bucaspor 1928’in hafta sonunda oynanacağı zorlu müsabakaların programları belli oldu.

GÖZTEPE SÜPER LİG’E KİTLENDİ

Göztepe, Süper Lig’e bu hafta sonu oynayacağı Giresunspor maçıyla alacağı galibiyet ve rakiplerinin puan kaybetmesi durumuna bağlı olarak çıkabilir. 20 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Giresunspor’u mağlup etmesi durumunda sarı-kırmızılı ekip, rakiplerinin maçlarını bekleyecek. Ligin ikinci sırasında yer alan Çorum FK ise, 21 Nisan Pazar günü Adanaspor ile karşı karşıya gelecek. Çorum FK bu müsabakadan mağlubiyetle ayrılırsa, Sakaryaspor’un da Keçiörengücü karşısında puan kaybetmesi halinde Göztepe'de gözler, pazartesi günü oynanacak Kocaelispor müsabakasına çevrilecek. 22 Nisan Pazartesi günü de Kocaelispor, Ümraniyespor’a mağlup olması durumunda Göztepe, matematiksel olarak ligi ikinci sırada bitirmeyi garantileyecek ve bitime 3 hafta kala Süper Lig’e yükselecek.

MENEMEN FK VE BUCA 1928’DE SIKI HAZIRLIK

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Menemen FK, 33. hafta itibariyle 58 puanla 5. sırada yer alıyor. Sarı lacivertli ekip, hafta sonu ligin son sırasında bulunan Uşakspor ile karşı karşıya gelecek. 21 Nisan Pazar günü oynanacak Ege Derbisi saat 15.00’te başlayacak. Bir üst lige doğrudan yükselmek isteyen ve TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Bucaspor 1928 ise geçtiğimiz hafta sonu 1461 Trabzon FK’ya mağlup olarak, hayal kırıklığı yaratmıştı. Sarı lacivertli ekip bu hafta ise ligin lideri Erokspor’u ağırlayacak. Bu müsabakadan mutlak puan ya da puanlarla ayrılmak isteyen Bucaspor 1928, müsabakaya sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Bucaspor 1928-Erokspor müsabakası 21 Nisan Pazar Günü saat 15.00’te başlayacak. TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden ve üst lige yükselmeyi hedefleyen Karşıyaka ise bu hafta sonu Hacettepe 1945’i ağırlayacak. 21 Nisan Pazar günü oynanacak maç saat 15.00’te başlayacak. Yeşil kırmızılılar ligde 3. sırada bulunuyor.  

Kaynak: GURBET YAVUKLU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.