TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göztepe evinde Nazilli'yi misafir ediyor

Göztepe Spor Kulübü, Nazilli Belediyespor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Peki, Göztepe-Nazilli maçı ne zaman? Nerede? Detaylar haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2024 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2024 11:38
Kaynak: HÜSEYİN DEMİR
Göztepe evinde Nazilli'yi misafir ediyor

Trendyol 1.Lig'de mücadele eden Göztepe Spor Kulübü, sezonun ikinci yarısından önce Nazilli Belediyespor ile kozlarını paylaşacak. Karşılaşma Gürsel Aksel Stadyumu'nda 7 Ocak Pazar günü saat 15:00'da oynanacak. Büyük heyecana sahne olacak karşılaşma taraftarlara kapalı olacak. Stanimir Stoilov yönetiminde hazırlıklarına devam eden sarı kırmızılılar Adnan Süvari Tesislerinde son çalışmalarını tamamladı. Yeni transferler ile kadrosunu güçlendiren İzmir ekibi, Nazilli Belediyespor karşısında sahaya çıkacak. Ramon Pascal Lundqvist'in yarın oynaması bekleniyor. Bulgar antrenör Stanimir Stoilov'un maçta rotasyon yapacağı tahmin ediliyor. T FF 2.Lig'de mücadele eden Nazilli Belediyespor 8 galibiyet, 2 beraberlik, 8 mağlubiyetle mücadele ediyor.

göztepe

Sarı kırmızılılar bu sezon oynadığı 17 müsabakada 10 galibiyet, 2 beraberlik, 5 mağlubiyet ile ilk yarıyı 3. olarak bitirdi. İzmir temsilcisi, ilk yarıda 17 maçta 26 kez gol atarken kalesinde ise toplam 12 gol yedi. Göztepe, ligin en az gol yiyen takımı oldu. Kaleci Mateusz Lis ve defans oyuncuları Göztepe'nin en az gol yiyen takım olmasında büyük rol oynadı. Göztepe, bu sezon inişli-çıkışlı bir performans sergileyerek Süper Lig'de emin adımlarla ilerliyor.

Kaynak: HÜSEYİN DEMİR

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.