TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Filede Dev Derbi: Karşıyaka Medical Point, Göztepe’yi ağırlıyor

Voleybolda KFC Kadınlar 1’inci Ligi A Grubu’nun 14’üncü haftasında Karşıyaka Medical Point, yarın Saat 16.00’da Göztepe’yi konuk edecek. Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda oynanacak

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2024 10:12
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2024 10:12
Kaynak: HABER MERKEZİ
Filede Dev Derbi: Karşıyaka Medical Point, Göztepe’yi ağırlıyor

TUNAY AFYON / ÖZEL HABER
Voleybolda KFC Kadınlar 1’inci Ligi A Grubu’nun 14’üncü haftasında Karşıyaka Medical Point, yarın Saat 16.00’da Göztepe’yi konuk edecek. Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda oynanacak. İzmir derbisi büyük heyecana sahne olacak. Son üç maçta iki galibiyet alan Karşıyaka Medical Point, alacağı derbi zaferi ile zirve takibini kayıpsız sürdürmek istiyor. Ligde sezonun ilk yarısında sahasında oynanan derbiyi 3-2 kazanan Göztepe de yarınki derbiyi kazanarak ezeli rakibini lig sıralamasında geride bırakmak için sahaya çıkacak. Kübalı pasör çaprazı Yunieska Robles dışında yabancı oyuncusu bulunmayan ve genç oyunculardan kurulu Karşıyaka Medical Point, bu sezon oynadığı 12 maçta 7 galibiyet aldı, yeşil-kırmızılı ekip, 5 maçta da sahadan mağlubiyetle ayrıldı. 23 puanı bulunan Karşıyaka, ligde 4’üncü sıada. Dev derbide Karşıyaka deplasmanına çıkacak Göztepe’nin ise bu sezon oynadığı 11 lig maçında 6 galibiyet, 5 mağlubiyeti bulunuyor. AVR Atletik SK’nın ligden çekilmesi nedeni ile son haftayı BAY geçen sarı-kırmızılılar topladığı 18 puan ile ezeli rakibi Karşıyaka Medical Point’in ardından 5’inci sırada yer alıyor. Kadrosunda Domínik Cumhuriyeti menşeli smaçör Madeline Guillen’in tek yabancı olarak bulunduğu Göztepe de ligdeki mücadelesine yerli oyuncularıyla devam ediyor.



DERBİ MAÇLARI SPORCULAR İÇİN ÇOK DEĞERLİ
Göztepe’nin baş antrenörü İlker Alkan,  derbiye dair konuştu. Pazar günü Göztepe için çok önemli bir maça çıkacaklarını söyleyen Alkan, “Oynayacağımız maç, her iki taraf için de sadece puan açısından değil, özellikle derbi olduğu için önemli. Yılardır bu kulübün içerisinde olduğum için maçın önemini çok iyi bildiğim gibi oyuncularımıza da anlatıyoruz. İlk devre bizim sahamızda olan maçta galip gelmiştik. Aynısını deplasmanda da yapmak istiyoruz” dedi. Derbi için hafta boyu çok iyi çalıştıklarını kaydeden Alkan, “Aynı zamanda motivasyonumuz da çok iyi durumda. Bir yandan da șunu görmezden gelmemeliyiz. Böyle maçları oynamak bir antrenör, sporcu için çok güzel bir durum. Tek isteğimiz, böyle bir deplasmanda geçen yılki gibi galip gelip, camiamızı mutlu etmek. Umarım kazanan biz oluruz” diye konuştu.


 

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.