TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göztepe Cimnastik ile Ferhat Arıcan güçlerini birleştirdi

İzmir’in güzide kulüplerinden Göztepe Spor Kulübü ile Kolektif Akademi Cimnastik Şube güçlerini birleştirdi. Olimpiyat sporcusu Ferhat Arıcan, Göztepe Spor Kulübü’nün hem sporcusu hem de yöneticisi olarak görev alacak

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2023 10:32
Haber Güncellenme Tarihi:
Kaynak: Haber Merkezi
ilksesgazetesi.com
Göztepe Cimnastik ile Ferhat Arıcan güçlerini birleştirdi

98 yıllık şanlı tarihi ve aktif olarak faaliyet gösterdiği 17 branş ile Türk sporuna nitelikli sporcular yetiştirmek için çalışan Göztepe Spor Kulübü ile ülkemize cimnastik branşındaki ilk olimpiyat madalyasını getiren milli gururumuz Ferhat Arıcan güçlerini birleştirdi. Göztepe Spor Kulübü Cimnastik Şubesi ile Ferhat Arıcan arasındaki iş birliği gerçekleşti.

Gürsel Aksel Stadyumu’nda gerçekleşen iş birliği toplantısına Göztepe Olimpik Spor Branşlarının Başkanı Mehmet Sepil, Göztepeli yöneticiler ve minik sporcular katılım gösterdi. Organizasyonun moderatörlüğünü usta spor spikeri Okay Karacan yaptı.

OKAY KARACAN: GÖZTEPE, TÜRK SPORUNA DEĞER KATACAK

Ferhat Arıcan’ın Göztepe Spor Kulübü’nde Başöğretmen olacağını belirten Okay Karacan, “Bizim ülkemizde elit sporlarda cimastik branşında 2020 Tokyo Olimpiyatlarında Ferhat Arıcan’ı heyecanla izlemiştik. İlk Olimpiyat madalyasını ülkemize getirerek büyük gururumuz oldu. 1996 Atlanta Olimpiyatlarını anlatmıştım, o aynı heyecanı Ferhat’ı izlerken de yaşadım. Olimpiyatlar sporcular için her zaman çok önemlidir. Umarım buradaki minik sporcularımız ilerleyen dönemlerde cimnastik branşlarında önemli başarılar elde ederek madalyaları ülkemize getirir. İzmir’de Ferhat Arıcan’ın akademisinde yetişen minik sporcular Türk sporuna önemli marka değeri katacaktır. Ferhat Arıcan Göztepe Spor Kulübü’nün Başöğretmeni olacaktır. Bir spor adamı olarak organizasyon için Göztepe Spor Kulübüne ve Olimpik Spor Şubesine teşekkür ediyorum” diyerek açılış konuşmasını yaptı.

FERHAT ARICAN: OLİMPİK SPORCULAR YETİŞTİRECEĞİZ

Hedefinin Göztepe Spor Kulübü ile olimpiyat sporcuları yetiştirmek olduğunu vurgulayan olimpiyat sporcusu Ferhat Arıcan, “Sayın başkanım, kıymetli ailem ve değerli katılımcılar sizlere teşekkür ediyorum. Kariyerimde çok önemli başarılar elde ettim, birçok madalya kazandım şuan ki heyecan kadar hiç yaşamadım. Bugün itibariyle evinde hissettiğim Göztepe camiasında büyük gurur duyuyorum. Artık yönetici olarak büyük gurur ve mutluluk hissediyorum. Umarım bundan sonra Göztepe Cimnastik branşı ilerleyen dönemlerde çok iyi yerlere gelir. Hedefimiz olimpiyat sporcuları yetiştirmek… Spor, herkesin hayatında bir parçası olması gerekiyor. Sporculuğa en erken yaşta başlanan spor, cimnastik olduğu için çok önem veriyoruz. Doğru sistem ve doğru organizasyon ile sporun iyileştirici, biliştirici ve geliştirici gücüyle başaracağız. Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılında Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde ilerleyeceğiz. Hem bir sporcu hem de bir yönetici olarak Göztepe’mize ve ülkemize büyük hizmet edeceğim. Göztepe Spor Kulübü ve Kolektif Akademi olarak güçlerimizi birleştirerek yeni sporcularımızı yetiştirmeyi temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.

MEHMET SEPİL: İNCİRALTI TESİS SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Göztepe Spor Kulübü Olimpik Branşlar Başkanı Mehmet Sepil, “Sevgili İzmirliler, Göztepeliler bugünün organizasyonunu uzun zamandan beri planladık. Ferhat Arıcan ile hedefimiz Göztepe Cimnastik Akademisi’ni birlikte kurmaktı. Ferhat hem sporcu hem de yönetici olarak çalışıyor. Milli takım ile yarışmalara hazırlanmak hiç kolay değil… Ferhat Arıcan’ın Tokyo’da madalya alacağına hep inanıyordum. Elit sporlarda önemli işlere imza atıyoruz. Cimnastik akademimizde Ferhat ekibi ile beraber yeni cimnastikçiler yetiştirecektir. İzmir’in sporcu ve cimnastik sporcu potansiyeli olduğu için minik sporcularımızı yetiştireceğiz. Olimpik branşlarda en çok olimpik branşa sahip kulüplerden bir olarak bizim rolümüz tesisleşme…. Bu spor branşında başarılı olmanın yolu, salon ve tesisleşmeden geçiyor. İnciraltı’nda tesisleşme projesi ile İzmir’de sorunu çözmüş olacağız. Salon sporlarına ve diğer olimpik sporlara önem veriyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.