TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galatasaray'ın yıldız ismi Victor Nelsson kimdir? Victor Nelsson ne kadar maaş alıyor?

Futbola babasının da koçluk yaptığı Hornbæk IF'de 4 yaşında başlayan Danimarklı milli futbolcu Victor Nelsson Türkiye Süper Lig takımlarından Galatasaray'da forma giyiyor. Peki, Victor Nelsson kimdir? Victor Nelsson ne kadar maaş alıyor? İşte detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2024 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2024 16:19
Kaynak: HABER MERKEZİ
Galatasaray'ın yıldız ismi Victor Nelsson kimdir? Victor Nelsson ne kadar maaş alıyor?

Galatasaray'ın Davinson Sánchez transferiyle gölgede kalan ama daha sonra mental olarak kendini toplayarak kritik maçlarda üst düzey performans sergileyen isimlerden biri Victor Nelsson kimdir? Victor Nelsson ne kadar maaş alıyor? Detaylar haberimizde…

nlesson

VİCTOR NELSSON KİMDİR?

Genç yetenek Victor Enok Nelsson, 14 Ekim 1998'de Hornbæk'te doğdu. Stoper mevkiinde oynayan Danimarkalı millî futbolcu, Türkiye Süper Lig takımlarından Galatasaray'da forma giymektedir. Futbola babasının da koçluk yaptığı Hornbæk IF'de 4 yaşında başlayan Nelsson, daha sonra FC Nordsjælland tarafından keşfedildi ve 25 Mart 2010'da kulübe katıldı.

Profesyonel kariyerine adım atan Nelsson, 12 Eylül 2016'da FC Nordsjælland için sahaya çıktı. İlk maçına çıktığı gün, Danimarka Superliga'da AGF'ye karşı oynanan karşılaşmada yedek kulübesinden oyuna dahil oldu. 2016/17 sezonunda Nordsjælland için 23 Lig maçında forma giydi ve kariyerindeki ilk profesyonel sözleşmeye imza attı.

2019 yılında FC Copenhagen'e transfer olan Nelsson, 2021 yılında Galatasaray'a 7 milyon avro bonservis bedeli karşılığında satıldı ve 5 yıllık sözleşme imzaladı. Nelsson, Galatasaray formasıyla 2022-23 sezonunda Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.

Başarıları arasında UEFA Avrupa 21 Yaş Altı Şampiyonası Turnuvası'nda yer alan Nelsson, Galatasaray ile Süper Lig şampiyonluğunu da kazanmanın gururunu yaşadı.

nelsson

VİCTOR NELSSON KAÇ MİLYON EURO?

Galatasaray, Nelsson'u 2021 yılında Kopenhag'dan 7 milyon Euro'ya transfer etmişti. Sarı-Kırmızılılar, olası bir satış durumunda Nelsson'dan 25 milyon Euro'luk bir bonservis geliri hedefliyor.

nelsson

VİCTOR NELSSON NE KADAR MAAŞ ALIYOR?

2026 yılında sözleşmesi sona erecek olan yıldız oyuncu, bu sezon 43 maçta forma giydi ve 2 gol kaydetti. Victor Nelsson’un yıllık maaşı 2 milyon Euro.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.